Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek tetszem egy lanynak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem egy lanynak?

Figyelt kérdés
A suliban kotoszkodik belem es amikor meglat maris elkezd rajtam rohogni.. Es a padtarsam akar lenni Suliban.. Es kepeket kud nekem magarol fb n.. De en szeretem ot.. Szerintetek tetszem neki?

2016. nov. 14. 19:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Sztem igen. A kotozkodessel, meg a folytonos rohogessel ezt akarja leplezni. Sok sikert! :)
2016. nov. 14. 19:47
 2/6 A kérdező kommentje:
De most irt ram es azt mondja nemtudja elfelejteni a Szerelmet.. Szoval a szerelme nyilvan nem en vagyok :(
2016. nov. 14. 19:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Vagy kitudja. Lehet rád gondolt, az a legtisztább ha ezt megbeszéled vele. A jelekből ítélve 70% esélye van, hogy bejössz neki. Sok sikert!

18F

2016. nov. 14. 20:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is tetszel neki...

"nem tudja elfelejteni a szerelmét"

ezt akár egy burkolt segélykiáltásnak is vehetnéd.. Szerintem biztos,hogy tetszel neki

2016. nov. 14. 20:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a biztatasokat!Amugy en mar megirtam neki hogy szeretem ot de csak szimplan egy mosojgos szmajlit irt vissza.. Es kepeket is kudott magarol nagyon sokat ugy hogy sztem is be jovok neki!
2016. nov. 14. 21:49
 6/6 anonim válasza:
mennyivel konnyebb volt facebook elott (felreertesek elkerulese vegett 20as eveim elejen vagyok), nalunk iwiw-en ment hasonlo max kepek nelkul, de mar az is ritkan, mert kevesen voltak fent
2016. nov. 27. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!