Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Pesti lányok, ti hol pasiztok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pesti lányok, ti hol pasiztok?

Figyelt kérdés

Ez a kerdes leginkabb a pesti lanyoknak szol, hol ismerkedtek?

Szeretnem tudni merre menjek ismerkedni.

18 vagyok es eddig nem sok sikerem volt a lanyokkal, lehet azert mert mindig pont a foglaltakkal jottem ki jol (nyilvan azert foglaltak mert normalisak).

Altalaba a komolytalan kispic.ak talalnak be vagy fogom ki oket es mar elegge idegesitoek. Merre vagytok normalis lanyok? Hol keresselek titeket?

Nem is a kulso az ami taszit vagy vonz, ha nem a viselkedes, es hiaba jobbnal jobb csajokkal talalkozgatom ha egy fillert nem er ahogy viselkednek.

Irjatok lanyok hany evesek vagytok es merre jartok vagy hol keresselek titeket :) stilust is irhattok hogy mit kepviseltek.

2016. nov. 13. 15:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem pasizok, ha odajön beszélgetni egy srác, akkor szóba állok vele. Lehet ez kávézóban, állatkertben, buszon, parkban) akárhol.:D
2016. nov. 13. 16:09
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Budán
2016. nov. 14. 00:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Pesten.
2016. nov. 15. 11:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Inárcson
2016. nov. 15. 19:01
 5/8 anonim ***** válasza:

en szemely szerint mar annak is orulnek ha az utcan valaki odajonne, vagy csak rammosolyognanak :) pl metron, buszon, boltban stb :)

18/l

2016. nov. 16. 22:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm 5ös. Neke zöld a többi mókamesternek piros pacsi ment :)
2016. nov. 17. 00:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem szoktam útnak indulni konkrét pasizási céllal:D

Sajnos reggeltől délutánig a suliban vagyok, így örülnék már annak is, ha ott jönne oda valaki, esetleg plázákban ha szimpatikus, vagy csak random mondjuk egy parkban, amikor csak úgy sétálok. Én sosem látok ismerkedni vágyó normális fiúkat, általában mindenki félénk, de nem tudom miért.

18/L

2016. nov. 19. 19:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia, nagyon nekem sincsen időm ismerkedni, max neha buliban, de ott nem nagyon vannak normális fiúkm...én is ha egy parkba, vagy valahol oda jönnek akkor szóba állok velük.

18/L

2017. jan. 5. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!