Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Tetszem neki? L/15 a többi lent

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki? L/15 a többi lent

Figyelt kérdés
Az a lényeg hogy a fiú az osztálytársam tavajeg jóban sem voltunk most meg évelje óta jobban együtt jártunk be a városba péntekenként meg ilyenek eljártunk kávézni ketesben néhacsoportosan is most mar minden szünetben együtt vagyunk meg sokszor ír hogy menyünk kávézni meg ilyenek es amugy aranyos meg teszik is de anyira nem hogy elrondtasam a barátságunkat . Viszont néha azt érzem hogy tetszem neki nem beszél mar egy ideje nekem a nő ügyeiről meg mutkor odadta a kabátját meg azert sokat lóg velem es mindig ő mondja hogy talizzunk es tudom hogy az évfolyamon több fiúnak is bejövök de nála nem vagyok benne bizos . Azt gondolom meg egy barátnőm is azt mondta hogy azt hiszünk mind a ketten hogy friendzoonoltuk egymást es hogy jelt kene neki adnom es akor ki derül de nem tudom hogy adjak jelet ugy hogy ha neki nem jövök be se legyen kínos ?

2016. nov. 11. 11:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
De hogy?? Fogalma sincs eddig meg nem voltam olyan hetekben hogy nem lett volna tiszta mit érez a fiú
2016. nov. 11. 22:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Kedveskedj, mosolyogj, kacsints rá, tekergesd a tincsed amikor vele beszélsz és nézz mélyen a szemébe!
2016. nov. 11. 22:42
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi . Meg valaki ilyen es ehez hasonló ötletteletekkel rendelkezik az léci írja le /ossza meg velem előte is köszi❤
2016. nov. 11. 22:44
 14/15 anonim válasza:

Pl. tanulj meg helyesen írni.. Bocsánat, de ezt nem szerettem volna kihagyni. Nem szurkálódásból mondtam, hanem a te érdekedben. A fiúknak nem szimpatikus, ha egy lány minden második szava hibás, szóval erre figyelj oda. Remélem nem bántottalak meg ezzel. A másik dolog, pedig hogy szerintem beszéld meg vele őszintén. Ha leülsz vele kettesben és elmondod neki, hogy kedveled, abból nem lehet probléma, mert a leírtak alapján ő is így érez. És hát nem egyből a kezét akarod megkérni, csak az érzéseidet tisztázni. Én is őszintén elmondtam az általam kedvelt fiúnak, hogy tetszik, és azt mondta, hogy próbáljuk meg a dolgot, randizgassunk, de végül az első randin benyögte, hogy úgy érzi, működik a dolog, és azóta is együtt vagyunk. ^w^ Hajrá csak bátran és ügyesen! ;)

16/L

2016. nov. 13. 22:29
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válszt! Nem sértődtek meg csak ugy háttér sztori nélkűl nem tudhatod de en diszgráhpiás vagyok es diszlexiás i nem mentség a gépelési hibára viszont amikor visza olvasom nem veszem észre a hibákat es ezért bem is esik jól ha ilyet mondanak es lehet azt mondani hogy fejleszthető de csak egy szintig es en a reál dolgokban es a művészetben kompenzálok erős matekos es viszonylag jo "művész" vagyok szóval nem azt akarom hogy a helyesírásomba szeressen bele
2016. nov. 14. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!