Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki? L/15 a többi lent
Pl. tanulj meg helyesen írni.. Bocsánat, de ezt nem szerettem volna kihagyni. Nem szurkálódásból mondtam, hanem a te érdekedben. A fiúknak nem szimpatikus, ha egy lány minden második szava hibás, szóval erre figyelj oda. Remélem nem bántottalak meg ezzel. A másik dolog, pedig hogy szerintem beszéld meg vele őszintén. Ha leülsz vele kettesben és elmondod neki, hogy kedveled, abból nem lehet probléma, mert a leírtak alapján ő is így érez. És hát nem egyből a kezét akarod megkérni, csak az érzéseidet tisztázni. Én is őszintén elmondtam az általam kedvelt fiúnak, hogy tetszik, és azt mondta, hogy próbáljuk meg a dolgot, randizgassunk, de végül az első randin benyögte, hogy úgy érzi, működik a dolog, és azóta is együtt vagyunk. ^w^ Hajrá csak bátran és ügyesen! ;)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!