Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Tetszem neki? L/15 a többi lent

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki? L/15 a többi lent

Figyelt kérdés
Az a lényeg hogy a fiú az osztálytársam tavajeg jóban sem voltunk most meg évelje óta jobban együtt jártunk be a városba péntekenként meg ilyenek eljártunk kávézni ketesben néhacsoportosan is most mar minden szünetben együtt vagyunk meg sokszor ír hogy menyünk kávézni meg ilyenek es amugy aranyos meg teszik is de anyira nem hogy elrondtasam a barátságunkat . Viszont néha azt érzem hogy tetszem neki nem beszél mar egy ideje nekem a nő ügyeiről meg mutkor odadta a kabátját meg azert sokat lóg velem es mindig ő mondja hogy talizzunk es tudom hogy az évfolyamon több fiúnak is bejövök de nála nem vagyok benne bizos . Azt gondolom meg egy barátnőm is azt mondta hogy azt hiszünk mind a ketten hogy friendzoonoltuk egymást es hogy jelt kene neki adnom es akor ki derül de nem tudom hogy adjak jelet ugy hogy ha neki nem jövök be se legyen kínos ?

2016. nov. 11. 11:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért küldenél neki jeleket, ha annyira nem jön be?Össze akarod törni a szívét és esetleg egyel több olyan fiút akarsz aki ilyen miatt össze van törve és elszáll az önbizalma?
2016. nov. 11. 12:27
 2/15 anonim ***** válasza:
46%
Sehol nem írta, hogy nem jön be neki a fiú. Attól fél, hogy a fiúnak nem tetszik ő...
2016. nov. 11. 12:46
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 2-es!

Íme egy részlet: "teszik is de anyira nem hogy elrondtasam a barátságunkat ."

2016. nov. 11. 12:49
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Uuuuupsz...Igazad van. Ne haragudj, 1-es!
2016. nov. 11. 13:54
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent, az, hogy elrontanád a barátságotokat? Nem szeretnél vele összejönni?

Szerintem ha ennyit hív, akkor tetszel neki. Ha meg elmész vele, akkor te is azt jelzed ezzel, hogy szeretsz vele lenni.

2016. nov. 11. 15:50
 6/15 anonim ***** válasza:
Inkább... hagyd békén.
2016. nov. 11. 17:45
 7/15 A kérdező kommentje:
Az hogy nem akarom elrontani a barátságunkat azt ugy értem hogy ha neki nem tetszem akor nem akarom megkockáztatni hogy el veszítsem mint barátot
2016. nov. 11. 22:31
 8/15 anonim ***** válasza:
Hagyd!Te magad írtad, hogy nem tetszik annyira, hogy megérje kockáztatni.
2016. nov. 11. 22:34
 9/15 A kérdező kommentje:
Amugy szívesen járnék vele meg tudom hogy ő most korunkhoz képest komoly kapcsolatot akar mert volt nehány lány aki felajánlotta magàt es viszautsaitotta őket . Azt mondta hogy egy rendes lányra vágyik meg amikor volt egy fiú ügyem vagy 3hónapja mondta hogy vigyázak meg hogy ne hagyjam hogy kihasználjon es tök aranyos volt es amugy vágyom arra hogy megcsókoljon jobban mint eddig bárkinél vágyatam ra csak nem tudom mit tegyek
2016. nov. 11. 22:35
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor viszont, ahogy tanácsolták, küldj neki jeleket!Ne gondolj semmire, csak jelezz neki!
2016. nov. 11. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!