Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell jól csókolni?
Figyelt kérdés
17 èves lány vagyok, ès mèg sosem csókolóztam. Fèlek attól hogy ha egy olyan fiúval fogok majd csókolózni,aki már tapasztalt ,ès èn ott csak bènázni fogok , ès pl kiábrándul.Vagy hogy ő nyelvest adna, èn meg nem tudom , ès fura szitu lesz .Ne èrtsètek fèlre ,nem itt szeretnèk ismerkedni.2016. nov. 9. 19:13
1/3 anonim válasza:
én sem csókolóztam még de szerintem ezért nem fog veled szakítani :) 15F
2/3 anonim válasza:
Nyugodj meg menni fog! Jön majd, hogy mit, hogy kell.Ne izgulj, ráérzel majd! :)
3/3 anonim válasza:
Most magamra ismertem :D Én se csókolóztam 17 éves koromig s hát azt kell mondjam egészen addig a pillanatig amig nem történt meg fogalmam se volt mit hogy csináljak, hogy tartsam a fejem, a szám a szememet mikor csukjam le, dehát mikor ott vagy és érzed hogy na most tényleg megfog történni...a fiú közel hajol és mélyen a szemedbe néz akkor lassan közeledtek rá teszi a száját a tiedre és hagyd hogy vezessenek az ösztönök :) Nincs ahogy elrontsd és hát a fiúk nem veszik rossz néven ha kicsit "bénácskábbak" vagyunk szeretnek tanitani :) esetleg ha hevesebben csókolóztok fogd meg a tarkóját, túrj a hajába ahogy neked jól esik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!