Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell csókolni?
A barátommal már több, mint 3 hónapja vagyunk együtt, de még nem volt alkalmunk kettesben lenni. Remélem egy találkozásunk során, eljön a csók ideje is. Azt tudom, hogy kell kezdeményezni, de miután ajkunk összeér, fogalmam sincs, mi jön. Kíváncsi vagyok és szeretnék valamennyire felkészült lenni. Persze azért átélni azt az állítólagos örömöt.
Ha már csókolóztatok, akkor írjátok meg, a tapasztalataitokat, élményeteitek légyszi!
Fiúk, egy lány, mit ne tegyen?
12/L
1.kommentelő: De előtte volt már barátod?
2.kommentelő: Kössz!😂 Hasznos tanács😂😂
Ezt leírni nem igazán lehet, jön majd magától.
Ha nem nyelves, akkor olyasmi, mint amikor nem a nyelveddel nyalod a fagyit, hanem úgy az ajkaiddal "harapdálod". A nyelves meg "nyelvcsata". Annyira figyelj, hogy ne fogazz. Amúgy tényleg magától fog jönni.
Nagyon köszi a kommenteket!
6.kommentelő: Igen, 12 évesen van barátom! És nem, tényleg nem nagy kapcsolat! De azért létezik és nincs jogod ahoz, hogy ezt felülbíráld! Tanulni meg képzeld tanulok! Tudod valaki tud egyszerre több dologgal is foglalkozni!
(Én nem akartalak megbántami, de ez nagyon rosszul esett!)
7.kommentelő: Köszi..💓
#9-es xD
Ha eljutsz odáig, hogy csókolózzatok akkor úgy is rá jössz, hogy hogyan kell csókolni. Nem nagy kunszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!