Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Nem értem a viselkedését,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem a viselkedését, kerül de nem sikerül neki? Mit tegyek? 17/F

Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy kavarni kezdtem el a lánnyal viszont ö az elsö este szerelmet vallott ami nem nagyon tetszett. Most ugye kioffolt mert rájött, hogy nem vagyok az a kapcsolat ember. Baratnöivel voltak egy bárban és oda mentem hozzájuk köszönni. Örült meg minden, de egy haveromhoz oda ment és elkezdett neki jópofizni közbe végig engem nézett, hogy hogy tetszik nekem, hogy ö is egy haverommal van. Ezért megcsókoltam a barátnöjét meg még 2 csajt elötte. Végig figyelte mit teszek. Most mi tévö legyek? Egy estére akarom befüzni a lányt de félek többet akarna?
2016. nov. 4. 11:09
 1/8 anonim válasza:
Ez azért van,mert krumplifőzelék!
2016. nov. 4. 11:11
 2/8 anonim ***** válasza:

Lehet sikerulni fog, mert tetszel neki... De ha tud gondolkodni a csaj lekoptat teged minel elobb:)

16l

2016. nov. 4. 11:30
 3/8 anonim válasza:
2# Örülnél neki,mi? :D
2016. nov. 4. 11:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Figyelj. Ma is direkt voltam 2 csajjal es hazament. Remélem ezzel rájön ha a szó nem hat. Ilyen vagyok. Ezt kell szeretni.
2016. nov. 5. 00:26
 5/8 anonim ***** válasza:
én a helyebe jol fejbecsuláználak.
2016. nov. 6. 09:27
 6/8 A kérdező kommentje:
#5-ös nem hinném, hogy az megoldás lenne. De te tudod. Mindenesetre meg lesz a csaj akár akarod akár nem. 😘
2016. nov. 6. 12:07
 7/8 anonim válasza:
Nem erdemled meg :)
2016. nov. 6. 17:51
 8/8 anonim ***** válasza:

remelem nem lesz meg a csaj :" )

add istenem h legyen esze..

2016. nov. 19. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!