Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem sikerül? Mit csinálj...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem sikerül? Mit csináljak? Soha nem lesz?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy soha az életben nem volt még komoly párkapcsolatom? Azt mondják nem vagyok csúnya, mert szőke haj kék szemem van! 22 éves vagyok fiú! Sokszor csesztetnek dolgok miatt bent munkahelyemen, de nem gondolom, hogy ez kihatna erre a dologra! Úgy érzem nincs önbizalmam - nincs ami motiválná ezt a dolgot! Kevésnek érzem, hogy mondják , hogy nem vagyok csúnya! Nem merek kezdeményezni! ( ugyanis egyik hétvégén bulizni voltunk, a nagyon minimálisan éppen hogy csak meglöktem a lánynak a kezét és leszól, hogy nem kéne lökdösni óvatosabban, volt olyan is, hogy megyek szembe vele nézek a szemébe és a kezével mutatja hogy húzzál arrébb! a harmadik meg húzta el a fejét tőlem, közbe meg csak azt akartam megkérdezni, hogy hogy hívják, mert olyan ismerős volt! Volt már kapcsolatom, de semelyik sem tartott tovább pár hétnél! Mi lehet a baj? nem bírom már tovább!
2016. szept. 19. 19:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Toljatok el egy spanglit
2016. szept. 19. 19:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem csak kifogták pár "jó" lányt.Próbálkozz máshol.Esetleg társkereső ilyesmi.Amúgy nem küldenél egy képet?Persze nem muszáj de már nagyon érdekel ki az akit így el lökdösnek maguktól a lányok úgy hogy amúgy az eddig leírtakból normálisnak tűnsz.
2016. szept. 19. 19:32
 3/3 anonim ***** válasza:

szerintem is csak rossz helyen keresgélsz!

privibe küldhetsz képet nekem is:)

jól próbálkozol, de igyekezz az önbizalommal, lehet azért ilyenek veled, mert látják rajtad, hogy nem vagy annyira bátor. Próbálkozz ismerkedni, motivációt keresni, haveroktól tanácsot kérni:)

2016. szept. 19. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!