Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem leszek szerelmes ha nem adom alább? 19/f
Szerintem teljesen reális az amit leírtál. Nem jó az, ha valakivel csak azért vagy együtt, mert szerelmes akarsz lenni, nem maga a személy miatt.
Hidd el, idővel majd megtalálod azt a lányt, aki VELED akar lenni.
Egyébként én is így jöttem össze a barátommal. Nem vágytam a szerelemre, aztán jött ő és minden megváltozott. Voltak udvarlóim, de egyikőjük sem kellett. A fiú, aki tetszett, pedig visszautasított. Végül mégis összejöttünk. Eleinte minden szuper volt, aztán szépen lassan rájöttem, hogy a srác még gyerek, pedig már húsz éves. Naphosszakat elvan a játékaival, meg a haverokkal és azt hiszi, hogy ha a nap végén bevág egy szeretleket, akkor minden meg van oldva.
Csalódás számomra ez a kapcsolat és nem tudom mitévő legyek. Kötődök hozzá, de én is tudom, hogy azért nála jobbat érdemelnék.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!