Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Sosem leszek szerelmes ha nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem leszek szerelmes ha nem adom alább? 19/f

Figyelt kérdés
Volt már 2-3 barátnőm, a leghosszabb 1,5 évig.. Csak a döglött lovat rúgdostuk úgy érzem utólag.. Tipikus gyerek szerelem volt, de annak csodálatos , annak rendje és módja szerint véget is ért, ok nélkül. A lány csak szerelmes akart lenni a szerelembe, gondolom ezt az esetet mindenki ismeri.. Tipikus tini társfüggőség . Ha ma csak 25x írja, hogy szeretlek tegnap meg 56x akkor biztos van valami baja.. Nevetséges de ezek így működnek gondolom nem kell bemutatni. Eléggé intelligens fiúnak tartom magam érzelmek terén is. Merek beszélni róla, stb, és azért félek mert ez nagyon ritka. Egy jó ismerősöm mondta nekem egyszer , hogy minél intelligensebb valaki annál rosszabb helyzetben van ilyen téren mert kattog az agya kérdéseken amire nem kap választ és úgy érzem én is ebben vagyok.. Áprilisban 20 éves leszek. Vágyok igazi szerelemre. Ezalatt annyit értek, hogy nem akarok, egy "kislány -(lehet 19 éves is az a "kislány")" első nagy szerelme lenni. Aki nem érett. Nem lehet vele beszélgetni. Aki csak szerelmes akar lenni.. Én egy nővel akarok ismerkedni, és úgy érzem, hogy rendkívül szűkek a lehetőségek körülöttem. Aki tudja mi az, hogy felelősséggel lenni a másik iránt. Elmondani, megbeszélni dolgokat.. Lehet tisztelni. Ez akkora igény? Idézem anyumat. Tudni kell lejjebb rakni a lécet.. Ez nevetséges. Csak azért ne legyen senki, hogy legyen.. Ti mit gondoltok erről? Gondolom sokan vannak ilyen helyzetben csak érdekel kinek mik a tapasztalatai, hogy éli meg.
2016. nov. 4. 09:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen reális az amit leírtál. Nem jó az, ha valakivel csak azért vagy együtt, mert szerelmes akarsz lenni, nem maga a személy miatt.

Hidd el, idővel majd megtalálod azt a lányt, aki VELED akar lenni.

Egyébként én is így jöttem össze a barátommal. Nem vágytam a szerelemre, aztán jött ő és minden megváltozott. Voltak udvarlóim, de egyikőjük sem kellett. A fiú, aki tetszett, pedig visszautasított. Végül mégis összejöttünk. Eleinte minden szuper volt, aztán szépen lassan rájöttem, hogy a srác még gyerek, pedig már húsz éves. Naphosszakat elvan a játékaival, meg a haverokkal és azt hiszi, hogy ha a nap végén bevág egy szeretleket, akkor minden meg van oldva.

Csalódás számomra ez a kapcsolat és nem tudom mitévő legyek. Kötődök hozzá, de én is tudom, hogy azért nála jobbat érdemelnék.

17/l

2016. nov. 6. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!