Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Sosem leszek szerelmes ha nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem leszek szerelmes ha nem adom alább? 19/f

Figyelt kérdés
Volt már 2-3 barátnőm, a leghosszabb 1,5 évig.. Csak a döglött lovat rúgdostuk úgy érzem utólag.. Tipikus gyerek szerelem volt, de annak csodálatos , annak rendje és módja szerint véget is ért, ok nélkül. A lány csak szerelmes akart lenni a szerelembe, gondolom ezt az esetet mindenki ismeri.. Tipikus tini társfüggőség . Ha ma csak 25x írja, hogy szeretlek tegnap meg 56x akkor biztos van valami baja.. Nevetséges de ezek így működnek gondolom nem kell bemutatni. Eléggé intelligens fiúnak tartom magam érzelmek terén is. Merek beszélni róla, stb, és azért félek mert ez nagyon ritka. Egy jó ismerősöm mondta nekem egyszer , hogy minél intelligensebb valaki annál rosszabb helyzetben van ilyen téren mert kattog az agya kérdéseken amire nem kap választ és úgy érzem én is ebben vagyok.. Áprilisban 20 éves leszek. Vágyok igazi szerelemre. Ezalatt annyit értek, hogy nem akarok, egy "kislány -(lehet 19 éves is az a "kislány")" első nagy szerelme lenni. Aki nem érett. Nem lehet vele beszélgetni. Aki csak szerelmes akar lenni.. Én egy nővel akarok ismerkedni, és úgy érzem, hogy rendkívül szűkek a lehetőségek körülöttem. Aki tudja mi az, hogy felelősséggel lenni a másik iránt. Elmondani, megbeszélni dolgokat.. Lehet tisztelni. Ez akkora igény? Idézem anyumat. Tudni kell lejjebb rakni a lécet.. Ez nevetséges. Csak azért ne legyen senki, hogy legyen.. Ti mit gondoltok erről? Gondolom sokan vannak ilyen helyzetben csak érdekel kinek mik a tapasztalatai, hogy éli meg.
2016. nov. 4. 09:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igaza van anyudnak. Te a tökéletesre vágysz, mert lásd be, sajnos a mai lányok nagy része, tisztelet a kivételnek, nem tud úgy viselkedni, mint egy felelősségteljes felnőtt. Megjegyzem ugyan ez elmondható a fiúkról is. Na de visszakanyarodva, tarthatod ezeket az igényeket de akkor nehezen fogsz párt találni.
2016. nov. 4. 09:28
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen a fiúk nagy része is ilyen.. De kérdem én a válaszodra reflektálva. Akkor helyes az, hogy megelégszek "valamivel?". Az emberek többsége nem is az illetőt szereti. Vagy szerelmes akar lenni. Vagy a párja elé állít egy képet. Aminek lehet, hogy meg sem felel. Mert nem tudja megadni , és magát hitegeti, hogy majd megváltozik, majd rendbe jön. De nem fogadja el azt a tényt, hogy nem, mert ő ilyen. Ezzel nem azt mondom, hogy nem lehet fejlődni . De a legrosszabb ,hogy ezeknek az embereknek a többsége még neked is esik ha azt mondod nem viselkedik felnőttként. Volt ilyen barátnőm. Tökéletesnek találtam, mert külsőleg pont az ideálom volt , belsőleg rendkívül okosnak tartottam meg minden. Összejöttünk,és akkor tapasztaltam meg, hogy ez egy kislány, aki felnőttnek hiszi magát. Nincs felelősséggel semmi és senki iránt. Sose ismeri el ha hibázik. Mindig másra mutogat, hogy éppen ki a hülye. Aztán igazam lett,mert eltelt fél év a szakítás óta és elmarta az összes barátját ezzel maga körül. Nála én léptem abba a hibába.. Hitegettem magam, hogy megoldjuk. Hogy megváltozik. Szakítás után felvettem vele pár hete a kapcsolatot bizakodva, hogy helyrehozzuk és akkor nyilalt belém, hogy ez a lány még mindig ugyanolyan. Nem fejlődött. Nem lett más. Fél év után. Addig nem is beszéltünk. Itt én állítottam képet, hogy magamat nyugtassam, hogy nekem őt miért kell megtartanom.. Idő kellett még rájöttem, hogy nem akarok pótapuka lenni. Nem az én dolgom minden konfliktusnál megtanítani, hogy kell viselkedni. Mi az, hogy felelősség. Arra, hogy legyen őszinte magával is , velem meg pláne ha egyszer nem az.. Mert ennek nincs értelme
2016. nov. 4. 09:42
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Te vagy még itt nevetséges
2016. nov. 4. 10:07
 4/11 A kérdező kommentje:
oké :(
2016. nov. 4. 10:21
 5/11 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem nevetséges! Sőt igaza van! Baj hogy az ember vágyvágyik egy intelligens és komoly gondolkodó párra? Hisz én is így vagyok vele csak én lány vagyok Szerintem nem baj az ha ő egy olyan nővel akar együtt lenni aki az életben is meg állja a helyét és a szerelemben.

Igen ez igaz hogy kevés ilyen ember úgy férfiban úgy nőben.

Sajnos a mai társadalom inkább szereti könnyen ki elégíteni minden szükségletét. Szerintem ne add fel mert még találhatsz magadhoz valót.:)

2016. nov. 4. 11:34
 6/11 A kérdező kommentje:
Csak az idő telik , én meg magányos vagyok. Annak ellenére , hogy próbálom magamat a helyemre rakni, elégedett vagyok, boldog meg minden. Hiányzik ez az egész.. Dehát ezután nem lehet csörtetni.. Sajnos kevés olyan lányt ismerek, akik felé tudnék nyitni, meg kell próbálnom ismerkedni komolyabban vagy nem tudom.. A sült galamb nem repül a számba. :/
2016. nov. 4. 11:38
 7/11 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem nem kel alább adni az igényekből, mert ha alább adsz, akkor már nem is azt fogod megtalálni aki igazán boldoggá tesz... De ez ilyen sajna. Ha meg nem próbálkozol, nem küzdesz, akkor meg nem is lesz eredmény. És nem kell kétségbe esni, a világ ilyenkor olyan ridegnek és barátságtalannak tűnhet, de nem az ;) Ha meg úgy nézed még csak 20 leszel :D

Előtted az élet! :)

Ja és mindig mosoly, az sokat segít mindenen :) 18/F

2016. nov. 4. 11:41
 8/11 anonim ***** válasza:
7/7 - es jól mondja! Így van! :)
2016. nov. 4. 11:50
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, az utóbbi időben elég sokat fektettem arra, hogy a magánéletemet vagy a saját magamról kialakított képet rendbe tegyem, azthiszem jól haladok aztán próbálok akkor lehetőségekkel élni , nem veszíthetek sokat maximum egy bukkanó lesz. De ezek szerint nincsenek akkor átlagon felüli elvárásaim.
2016. nov. 4. 12:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Ne add lentebb az igényeidet :D

Én fiatalabb vagyok nálad ugyan de nekem is van egy bizonyos mérték ami alatt nem adok. Ezért is nem volt még barátom. De kivárom az igazait. Képtelen lettem volna olyan személlyel lenni akire nem úgy nézek, vagy aki iránt nem úgy érzek. Várd csak meg a megfelelő embert. Előbb utóbb csak rád talál, ne aggódj.

Amúgy meg teljesen normális, hogy 20 évesen már egy komoly kapcsolatra vársz, hiszen lehet ez a személy már a gyerekeid anyja lesz egyszer és érthető, hogy azt akarod, hogy lehessen vele beszélgetni értelmesen, legyen felelősségteljes és hasonlók. :D

Sok sikert :D

U.I.: Ne legyél csak azért valakivel együtt, hogy ne legyél egyedül.

2016. nov. 4. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!