Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit főzzek egy lánynak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit főzzek egy lánynak?

Figyelt kérdés
Randin jövő héten átjön egy lány, aki nagyon tetszik és főznék neki, csak nem tudom, hogy mi lenne a megfelelő étel.
2016. nov. 1. 16:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék azért annyira mezei-alap cuccokat. :)

Nagyon ázsia fan, ezért baot csinálok (gőzölt gombóc), de a főételnél elakadtam. A párolt zöldséghez hirtelen nem tudom mit csináljak húsnak. :D

Ennyire gáznak nem kell nézni a konyhában, hogy a petrezselymes krumpli és a rántott hús bonyolultnak tűnjön. :) (lány vagyok)

2016. nov. 1. 18:09
 12/17 anonim ***** válasza:
Pacalpörkölt kolompérral.
2016. nov. 1. 18:41
 13/17 anonim ***** válasza:
Csinálj bentot... Amúgy... Lány jön hozzád, lányhoz randizni? Nem azért hogy ez rossz, csaaak...
2016. nov. 1. 18:45
 14/17 anonim ***** válasza:

Szezanmagos csirkemellet csinalj piritot tesztas zoldsegekkel

/Egy szakacs/

2016. nov. 1. 18:59
 15/17 A kérdező kommentje:

13: Igen, lány jön lányhoz. :)

14: Ez egy nagyon jó ötlet! De aztán már rájöttem. Van itthon egy konzerv ananász, tehát így hirtelen olyanban gondolkozom, hogy baozi (gyömbéres-fokhagymás-darálthúsos), mellé ananászos csirke párolt zöldséggel. :)

2016. nov. 1. 19:05
 16/17 anonim ***** válasza:
Az is jo :D
2016. nov. 1. 19:06
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem hagymasat ne csinalj, mert kellemetlen lehet😄

a vegere valami kis egyszeru edesseg jol johet. Ha csak fagyit veszel es vagsz hozza egy kis gyumolcsot, v tejszinhabot ra, az olyan romsntikus meg konnyu is :)

2016. nov. 1. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!