Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit főzzek egy lánynak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit főzzek egy lánynak?

Figyelt kérdés
Randin jövő héten átjön egy lány, aki nagyon tetszik és főznék neki, csak nem tudom, hogy mi lenne a megfelelő étel.
2016. nov. 1. 16:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Először is, mit tudsz főzni? Mert ha akkor fogsz kísérletezni akkor égés lesz minden szinten.
2016. nov. 1. 16:21
 2/17 anonim ***** válasza:
Pizzával nem nagyon tudsz mellélőni. De a legjobb, ha megkérdezed, hogy mit szeret.
2016. nov. 1. 16:22
 3/17 A kérdező kommentje:
Igazából amihez van otthon alapanyag, szívesen megpróbálkozom. Meg is kérdeztem, hogy mit szeret, de tömören annyit válaszolt, hogy mindent és neki mindegy.
2016. nov. 1. 16:23
 4/17 anonim ***** válasza:
Csirke-rizs
2016. nov. 1. 16:26
 5/17 anonim ***** válasza:
Spenótot :D
2016. nov. 1. 16:29
 6/17 anonim ***** válasza:
Pulyka.
2016. nov. 1. 16:29
 7/17 anonim ***** válasza:
Szerintem valami fincsi tésztát. Az egyszerű,sokféleképpen lehet elkészíteni és a szándék a fontos. Nyilván nem szakács vagy. Én például odáig lennék az örömtől ha egy fiú csinálna nekem valami finom tèsztát szép terítéssel, gyertyával😊
2016. nov. 1. 16:42
 8/17 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább süss muffint. Azt tényleg nem lehet elrontani. :D
2016. nov. 1. 17:00
 9/17 anonim ***** válasza:

Rántott csirkemell petrezselymes krumplival, esetleg tartármártással/ecetes uborkával.

Bonyolultnak hangzik, pedig nagyon egyszerű, és az íze mennyei, majdnem mindenki szereti ☺

2016. nov. 1. 17:16
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Pörkölt nokedlivel, az az igazi!
2016. nov. 1. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!