Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 26 éves fiú miért jön össze egy 15 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
A fiú elszalasztotta fiatalabb koraba a csajozast, szórakozást mert akkor még nem érdekelte annyira a csajok hogy komoly kapcsolata legyen valakivel.2016. nov. 1. 15:02
11/21 anonim válasza:
Nem pedofil.
Nézz utána a szó jelentésének, undorító ahogy olyan jelzőket dobáltok másokra aminek még a definícióját sem ismeritek.
12/21 anonim válasza:
a gond csak annyi, hogy egy 15 éves még kislány, egy 26 éves viszont már felnőtt férfi. teljesen más életszakaszban és élethelyzetben vannak, szó nincs arról, mint "régebben", amikor a 15 évesek már társadalmi és pszichológiai szempontból is felnőttek voltak. ha a lány minimum öt évvel idősebb lenne, elfogadható lenne a tíz év korkülönbség, így viszont egyáltalán nem egészséges.
13/21 anonim válasza:
Huszonéves koromban hozzám is tizenéves lányok közeledtek. Fiatalabbnak néztem ki a koromnál, ezért a huszonévesek nem tekintettek partnernek. A másik motívum az amit írsz: tizenévesen nem volt kapcsolata szintén tizenéves lányokkal, most pótolja. Jobb később mint soha, és most még jobb, mintha olyan korban tenné, amikor apád lehetne már.
14/21 anonim válasza:
a csávó dolgozik ? lemerném fogadni téged csak a pénze érdekel Xd
15/21 anonim válasza:
amugy 14 év a belegyezési korhatár igy a csávó nem pedo ellenben te egy melozos pénzéhes csaj lehetsz amióta 24 multam az összes csaj ott zaklat mert nincs pénzük se korukbélieknek ezért mennek idősebbekhez melozni gondolom te is ilyen vagy D komolyan igy lehet a legjobban dolgozni ha tv véd most is mindenki szegény csávót szidja ahelyett hogy a csajnak elmagyaráznák hogy ez munkának hivják keress korodbélit csaj jah hogy nekik nincs pénzük ? az pech a szüleid miért nem magyarázzák el neked a prostitució fogalmát ?
16/21 anonim válasza:
amugy a tanárjaim között is volt ilyen 6-7 évvel idősebb pasikkal jöttek össze de nem tudom milyen korban nem ismertem őket volt egy csaj aki tetszett én 20 voltam én nem kelettem neeki mert nem voltam jópasika akire csorgathatják a nyálukat D meg 15-17 éveseket kerestek erre 2 23 éves rondikkal jöttek össze akik kitudták fizetni a nőikedveskedést és témyleg nem vagytok pénz éhesek
17/21 anonim válasza:
tudod ha pénz kéne elmehetsz dolgozni is nem kell áruba bocsájtanod magad van normális diákmunka is D hogy a munka büdös könnyebb igy pénzt keresni ? hát az pech
18/21 Fruzs33 válasza:
Szerintem ez nem rossz dolog,én is ekkora korkülönbséggel kezdtem egy életemnek fontos szakaszát... sok boldogságot a párnak!
19/21 anonim válasza:
amugy mellékesen én tudnék szeretni egy 15 évest ha csini és kedves :) csak ne pénz lehuzos legyen D
20/21 anonim válasza:
nincs baj a kokülömbséggel--csak éppen nem ebben az életszakaszban. .ha mondjuk 30 és 40 vagy 40 és 50 az már sokkal jobb. Mindegyik felnőtt. de itt egy még gyerek és egy fiatal felnőtt a pár..nekem ia az jutott rögtön az eszembe hogy a fiu miért nem hódit a saját korosztályában: min 18 évesek között -azok között akiknek már volt kapcsolatuk--valószínüleg nem mer vagy nem érett meg rá -akkor viszont egy szinten van a 15 éves lánnyal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!