Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lehetne tőled randit kérni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetne tőled randit kérni – hát lehetni lehet csak értelmetlen – halál bunkó voltam vajon?

Figyelt kérdés

Osztályomban egy lány már jó ideje kerülget. Nem mond semmit csak valahogy mindig ott van szünetben ahol én.

A minap nagy félénken megkérdezte hogy lehetne –e tőlem randit kérni?

Én meg erre válaszoltam: hát lehetni lehet csak értelmetlen. Majd kis szünettel hozzátettem: neked.

Erre a csaj mint akit leforráztak eloldalgott.

Vajon halál bunkó voltam? Feltett egy kérdést és én válaszoltam.

A kérdés elvileg többértelmű valójában egyértelmű. Lehet randit kérni? Többértelmű mert nem mondja hogy ő akar randit kérni de mégis egyértelmű.

És én válaszolok. Majd hogy full egyértelmű legyen még hozzáteszem hogy neki felesleges kérni.

Mert randit kérni azt tőlem lehet és van olyan ember akinek van is értelme. Ő nem az.

Van ezzel gond?

Jobb lett volna ha azt mondom lehet aztán több hetes hónapos agonizálás után jöjjön rá hogy nem az esetem? Nem jobb ezt még az elején tisztázni?

2016. okt. 30. 10:56
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Minek tettél fel ilyen kérdést, hogyha miután valaki azt írta, igen egy nagy paraszt vagy, csak véded magad??:DD
2016. okt. 31. 13:45
 22/23 anonim ***** válasza:
Szar alak vagy. Egyedül fogsz meghalni.
2016. okt. 31. 15:42
 23/23 1112 ***** válasza:
Annyira nem voltál tapintatlan. Szóval nem azt mondtad, hogy ő nem méltó hozzád, és takarodjon, hanem, ha sima, nyugodt, barátságos hangsúllyal mondtad, akkor szerintem okés. Meg egyébként is előfordul, hogy valakinek nem a megfelelő módon sikerül, hogy kifejezze magát. Nem pont 100%-osan úgy, ahogy kellett volna. Szerintem a "bocsi, de nem " Az például pont elég lett volna, de finom, kedves hangsúllyal, hogy ne érezze elhajítva magát. Mondjuk ez így-is úgy is csalódás magának, mármint a lánynak, de végülis jól tetted, hogy nem kezdtél el kertelni, meg kamuzni össze-vissza. Csak lehet ,hogy nem a tökéletes megfogalmazási módot választottad. De amúgy megmondhatod neki, hogy nem akartad megbántani, de sajnos nincs nálad esélye. Szóval nem feltétlenül volt tökéletes mód, de legalább világos lett a számára, hogy nem akarsz tőle semmit, és nem hitegetted. Meg ha kedves hangsúllyal mondtad, akkor rendben van talán.
2017. jan. 7. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!