Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetne tőled randit kérni – hát lehetni lehet csak
értelmetlen – halál bunkó voltam vajon?
Figyelt kérdés
Osztályomban egy lány már jó ideje kerülget. Nem mond semmit csak valahogy mindig ott van szünetben ahol én.
A minap nagy félénken megkérdezte hogy lehetne –e tőlem randit kérni?
Én meg erre válaszoltam: hát lehetni lehet csak értelmetlen. Majd kis szünettel hozzátettem: neked.
Erre a csaj mint akit leforráztak eloldalgott.
Vajon halál bunkó voltam? Feltett egy kérdést és én válaszoltam.
A kérdés elvileg többértelmű valójában egyértelmű. Lehet randit kérni? Többértelmű mert nem mondja hogy ő akar randit kérni de mégis egyértelmű.
És én válaszolok. Majd hogy full egyértelmű legyen még hozzáteszem hogy neki felesleges kérni.
Mert randit kérni azt tőlem lehet és van olyan ember akinek van is értelme. Ő nem az.
Van ezzel gond?
Jobb lett volna ha azt mondom lehet aztán több hetes hónapos agonizálás után jöjjön rá hogy nem az esetem? Nem jobb ezt még az elején tisztázni?
Igazad van, de lehettél volna egy leheletnyit finomabb.
Akkor nem lennél bunkó. De talán félreértené.
Ha finoman közölted volna nem értette volna meg.
Úgyhogy lehet hogy bunkó voltál, de sokkal rosszabb lett volna a fentebb leírt helyzet.
Na jó, ez elég kesze-kusza lett. Szóval igen, bunkó voltál, de nem szemét akartál lenni hanem őszinte.
2016. okt. 30. 13:31
12/23 anonim válasza:
Ha azt mondtad volna hogy nem az eseted, akkor megpróbált volna megváltozni hogy bejöjj neki. Az meg még szarabb lenne.
(Előző válaszoló)
2016. okt. 30. 13:32
13/23 anonim válasza:
Seg..gfej
2016. okt. 30. 13:37
14/23 A kérdező kommentje:
"Ha azt mondtad volna hogy nem az eseted, akkor megpróbált volna megváltozni hogy bejöjj neki"
Így van! Azóta úgy kerül mint a leprást hál istennek.
Marhára untam már hogy ott lődörög körülöttem mindig.
2016. okt. 30. 14:42
15/23 A kérdező kommentje:
Azt hiszem erre a szitura mondják hogy egy kellő időben adott kiadós pofont nem lehet elspórolni mert később csak rosszabb?
2016. okt. 30. 14:43
16/23 anonim válasza:
Igen, az voltál. Senki nem azt várja, hogy hitegesd Őt. De lehet nemet mondani diszkréten, meg parasztul is.
2016. okt. 30. 17:17
17/23 A kérdező kommentje:
Én nem szeretem a mézesmázos kamukat meg szépítgetéseket. Ha nekem feltesznek egy kérdést válaszolok. Ha az illető sértődik, hát sértődjön.
2016. okt. 30. 17:24
18/23 anonim válasza:
Eddig abban a hitben éltem, hogy iszonyat bunkó és érzeketlen vagyok, de még rajtam is túlteszel. Én legalább próbálom finoman elutasítani a srácokat, és utána érzek némi bűntudatot, de te még azt sem. Sőt, büszke vagy a tettedre. Ekkora egy arrogáns fas.szal már rég találkoztam, köszönöm hogy ezt az élményt lehetővé tetted nekem.
2016. okt. 30. 18:45
19/23 feels_so_alone válasza:
És mondjuk, ha csak szimplán nem tiportad volna el a lányt, hanem kultúráltan közölted volna vele, hogy nem az eseted? "nem szereted a dolgokat szépítgetni"...miért szépítés az, ha normálisan mondod neki? Még ha nem tetted volna hozzá, hogy "neked", akkor el is hinném, hogy nem volt rossz szándékod...az ürügy, amit felhoztál, hogy akkor nem jön rá hogy nincs esélye....hidd el, a lányok nem analfabéták (nem mind), úgyhogy egy szépen, értelmesen és emberi keretek között megfogalmazott "Ne haragudj, de nem vagy az esetem"-mel is simán le tudtad volna rázni...ha meg nem, akkor jöhetett volna az, amit te elsőre válaszoltál neki...(mondjuk én akkor sem mondtam volna ilyen durván, de az más kérdés) Még az is jobb, ha bekamuzod hogy van barátnőd...(ezért örülök, hogy volt annyi lélekjelenléted, hogy bűntudatot ébresszen benned az eset)...
2016. okt. 30. 21:16
20/23 feels_so_alone válasza:
Ellenben azt viccesnek találom, hogy véleményeket kérsz, aztán át sem gondolod a dolgokat...Látom az eset előnyeit már számtalanszor elismételgetted nekünk/magadnak, de be kéne látnod, hogy most baromi bunkó voltál, és nem győzködni magad, hogy ez nem így volt...Lehet bele sem gondolsz, de híre megy ennek a lányok közt, és már az sem akar/mer megszólítani, aki egyébként az eseted. Ezzel könnyű elijeszteni a lányokat...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!