Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti el tudnátok fogadni egy ilyen barátnőt magatok mellé?
16 éves lány vagyok,középmagas, szőkésbarna hajú és zöldeskék szemű.Nem sminkelek,max fontos alkalmakkor egy kis szempillaspirál,szájfény.Sportos vagyok,mert nagyon szeretek mozogni(pl. tenisz,úszás,atlétika),szabadidőmben szívesen olvasok,filmet nézek vagy a barátaimmal töltöm az időmet.
A személyiségemről azt mondhatnám el,hogy barátságos vagyok,közvetlen,és mindenkivel úgy bánok,ahogyan ők velem,nem vagyok előítéletes.Nem vagyok az a szófosó típusú lány,sem társasági ember,de van egy szűkebb baráti köröm,akikkel nagyon jól kijövök.Humoros vagyok,megbízható,és könnyen felvidítom az embereket. Egy embert szeretek először jól megismerni,aztán nyílok meg neki. Családcentrikus vagyok és szeretem az állatokat is. Emellett igen céltudatos vagyok,kitartó, nem adom fel az első csalódás után azt,ami fontos nekem.A szeretteimért,barátaimért,a céljaimért bármit képes vagyok megtenni.Könnyen kezdek ragaszkodni emberekhez,az őszinteséget kölcsönösen elvárom.Szeretek izgalmas témákról dumálni, új -magamhoz hasonló embereket-megismerni. Ha valakinek még valamilyen kérdése van,vagy szeretne bármiről beszélni,akkor az írjon PRIVÁT üzit nekem. :)
Igen picinyem.Gyere nyugodtan.
Pista bácsi/90
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!