Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második randin meddig mehetek el?
Figyelt kérdés
úgy értem,hogy az első jól sikerült szimpatikusok voltunk mindkettőnknek, beszélgettünk, sétáltunk beültünk teázni, haza kísértem. Kezét még nem fogtam meg, csak találkozáskor/távozáskor volt puszi. Második randin hova menjünk? Csókot megpróbáljam meg a kéz a kézben való közlekedést? Kezdjek el neki bókolgatni?2016. okt. 9. 11:06
2/10 anonim válasza:
Hát legyen egy határ.. bókolgatni mindig lehet, csókot ne,kézen fogást se, szerintem.. majd azokat a harmadik vagy a negyedik randinál szerintem :D hány éves vagy?
3/10 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok
2016. okt. 9. 11:39
4/10 anonim válasza:
És tini kategóriában? Van baj hallod. Pláne ha nem érzed, hogy ő mennyire kedvel téged 1), 2) meg ha azt se tudod, hová vidd legközelebb, hogy tervezel hosszabb távon bármit? Na meg azt se írod, melyik kontinensen éltek mégis, máris könynebb lenne mondani valamit....
5/10 A kérdező kommentje:
Budapest, jó a kategóriát elnéztem :S :D véletlenül....
2016. okt. 9. 12:11
6/10 anonim válasza:
Kézfogás mehet a közepe fele szerintem, sokszor nézz a szemébe. Ha az ajkadat nézi akkor jó, mert tetszel neki.
Szerintem ha leültök valahova megpróbalhatod megfogni a haját, megsimizni. Az kedves gesztus, megdícséred, hogy milyen finom puha.
Ami viszont rajtad áll és nem tudunk benne segíteni az az, hogy mikor vagy kedves es mikor nyámnyila.Ezt neked kell mérlegelni, és megfelelően rámozdulni. De 2.randin ne erőszakoskodj.
20/F
7/10 anonim válasza:
Te 21 vagy...és a csaj?
Csak azért kérdezem, mert felnőtteknél a szex is bőven belefér (kamaszoknál nagyon ritka, hogy valakik már a második randin szexelnek, de 16 - tól szerintem már ott is okés).
8/10 A kérdező kommentje:
hat nalam mar mehetne minden :) csak ez a lanyoknal egy nagy kerdes... nem akarom elrontani az egeszet
2016. okt. 9. 12:38
9/10 anonim válasza:
A haját ne fogdosd, van, aki utálja.
10/10 anonim válasza:
Ha randizni mentél vele, akkor miért nem fogtad meg a kezét? Eleve ha meglátod mosolyogj rá, fogd meg a kezét és az fog benne tudatosulni hogy te oda vagy érte, és bátor vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!