Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Így hívjam még el egyáltalán?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így hívjam még el egyáltalán?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki már 2 éve tetszik( nem ismerem, csak a buszon láttam reggelente), de nem akartam odamenni mert elég kínos lehetett volna a tömött buszon. Májusban bejelöltem egy hirtelen ötlet miatt Facebookon, vissza is jelölt de én szerencsétlen nem írtam rá még akkor. Csak nem hagy nyugodni, de Mostmár nem azzal a busszal jár mint én, és nem tudok így odamenni személyesen ezért akarnék most ráírni.

Most írjam le neki ezt az egészet, hogy miért jelöltem be de mégsem csináltam semmit, vagy csak mintha mi sem történt volna?

2016. okt. 2. 18:29
 1/2 anonim ***** válasza:
neked melyik lenne a jobb? Nem veszíthetsz vele semmit, de hülyének nézhet
2016. okt. 2. 18:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Hidd el ha még mindig ugyan azzal a busszal járna se mennél oda, csak most hogy nem azzal jár, kezdett el kapcsolni az agyad hogy oda kellett volna menni.. Mert mivel mindig egy buszon voltatok gondoltad úgy h majd máskor majd holnap meg majd... Rossz hozzáállás... Hát haver maradt a face buk... :) Írj rá nyugodtan :) Teremts vele kapcsolatot
2016. okt. 2. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!