Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aranyos lány, segítség?
Figyelt kérdés
Van egy hely ahol a közösségi munkát dolgozzuk le, a menhely. És ott meg láttam egy aranyos lányt aki szintén ott dolgozza le, ott volt vele 3 srác meg az apja. A három srác biztos nem a barátja mert látszott rajtuk. Azt szeretném kérdezni hogy hogyan kezdjek el vele beszélgetni vagy mit tehetek hogy meg ismerkedjünk. És légyszí az élettelen emberek ne írjanak kommentet mert attól nem lesz jobb az életük2016. okt. 1. 12:38
2/6 anonim válasza:
Egyszerű. odamész és beszélgettek. Kérdezel valamit a munkával kapcsolatban, hogy mióta van itt vagy hogy tetszik neki vagy jön e legközelebb, vagy hol lakik...
3/6 A kérdező kommentje:
Azt el felejtettem le írni hogy a három srác a haverja csak egyikük sem a pasija :D
2016. okt. 1. 13:01
5/6 anonim válasza:
Szerintem menj oda hozzá, és és kérdezz valamit a munkával kapcsolatban. Aztán megbeszélhetitek, hogy kinek mi a véleménye róla (szeretitek-e csinálni, stb).
Vagy, ha nem akarsz direkt odamenni hozzá, akkor az egyik haverjával elkezdhetsz beszélgetni, aki bemutathat a társaságnak.
Remélem tudtam segíteni, szurkolok nektek! ;)
6/6 anonim válasza:
Mindenképpen valamilyen ürüggyel szólítsd meg, hogy beszélgetésbe torkolljon. Aztán kérdezősködj alap dolgokról (pl:honnan jársz be, melyik suliba jársz, stb) De ha van vele 3 srác, akik biztosan nem a pasija egyik se, az talán még jobb. Barátkozz ezzel a brigáddal, haverkodj velük össze annyira, hogy majd esetleg elhívnak valahova, (buli, kirándulás stb) És ha jön a lány is, akkor ott már jobban megismerheted. A kérdezősködésnél az fontos, hogy ha csak te kérdezel, a lány pedig csak válaszol és nem kérdez vissza, akkor valószínű nem tetszesz neki. De fontos az elején a szemkontaktus is, nézel rá és ő olykor-olykor visszanéz, az már jó jel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!