Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ha megcsókol mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha megcsókol mit tegyek?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és van egy 20 éves srác akit másfél éve ismerek es fél éve nagyon jóban lettünk.Mindent elmondunk egymásnak és megértjük egymást de nem jövünk össze a korkülönbség miatt.Holnap elmegyünk sétálni mert már párszor láttam de még együtt nem voltunk sehol.Elég bátor srác meg ugye idősebb is és eléggé úgy tűnik hogy bejövök neki.Ha megcsókolna mit tegyek?Vagy hogy teremtsek csók közeli helyzetet?Öleljem meg amikor először találkozunk?Csak barátok vagyunk de félek hogy lekap.(én szeretném is:P de ugye a korkülönség miatt nem lehetünk együtt) de ha megcsókol?

2016. okt. 1. 00:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha jófej meg minden ahogy mondod akor szerintem nem fog mindjárt az első alkalommal megcsókolni. De az ölelést nem nagyon ajánlanám hogy ne esél ki cinikusan. Ha valamit akar hid el kezdeményezni fog. De nem fogja elsietettni a dolgokat.😊
2016. okt. 1. 09:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha idősebb leszel, nem tragédia 6 év korkülönbség szüleim között is annyi van. Egyszerűen türelem, maradj vele jóba, de ne öleld meg, szerintem az még várhat. De szerintem elképzelhető, hogy együtt lesztek valamikor
2016. okt. 1. 09:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Becégzet is.Meg szerinte mindehogy szep vagyok.Jelentheti ez azt hogy bejövök neki?
2016. okt. 1. 13:43
 4/4 anonim válasza:
Igen. Szerintem egy kicsit tetszel neki:)
2016. okt. 1. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!