Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég kínos de amikor a párom megcsókol nem tudom becsukni a szemem. Egszer becsuktam de nem éreztem magam biztonságban. Mi lehet ennek az oka? 😞 14L
Figyelt kérdés
2016. ápr. 15. 18:57
1/8 anonim válasza:
semmi probléma nincs ezzel, én is ilyen vagyok, csak fiúban :)
2/8 A kérdező kommentje:
Olyan rosszul érzem magam mert félek hogy néznek és fuujj nem csukja be a szemét.😞
2016. ápr. 15. 19:05
3/8 anonim válasza:
Lehet hogy hülyeséget mondok de szerintem klausztrofóbia😆
4/8 anonim válasza:
ez butaság, nem fognak téged ezért megszólni :)
nekem is az első nyitott szemmel történt, így ez így maradt meg bennem, és így legalább látom mi folyik közben a közelben :)
szóval hidd el nincs tényleg semmi baj, ilyen vagy :)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek^^
2016. ápr. 15. 20:06
6/8 anonim válasza:
Nem baj, ezért nem fognak megbámulni és senkit nem zavar:)
7/8 anonim válasza:
Ne érezd magad rosszul a barátnőm pont ilyen.
Én inkább élvezem amikor szemeivel olyan kis cukin ártatlanul néz *.*
Sokan vagytok így. Nem iratlan szabály, hogy csukott szemmel kell csókolózni.
29/F
8/8 anonim válasza:
Szerintem csukd be akár akarod, akár nem. Nagyon ciki lesz, mikor valaki ezt észreveszi.., hogy nem csukod be. Volt akinek ezért már kivájták a szemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!