Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mondjam meg már az elején?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjam meg már az elején?

Figyelt kérdés

Elkezdtem talàlkozgatni egy fiúval. Úgy hallottam, h az elözö baràtnöjének volt hogy vett viràgot, meg ilyeneket, de ez szerintem egy sràctól normàlis.

Na most, én nem szeretem a viràgokat.

Meg kéne mondanom neki? Mert olyan fura lenne, h beszelgetünk, én meg egyszercsak bevàgom h "hé hallod, én nem csipàzom a viràgokat"... Föleg hogy ha meg se fordult a fejében h vegyen nekem. Vagy ha esetleg mégis kapok, mosolyogjak, és akkor mondjam h ilyet többet ne?

Tudom hogy hülye, értelmetken ez a kérdés, de most jelen pillanatban ennyi problémàm van. :D

17/L

2016. szept. 22. 09:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezt csak te találod ennyire furcsának, vagy nagy dolognak.

Ezer féle módon rá lehet vezetni. Megkérdezheted, hogy mit gondol a virágokról. Vagy felhozhatod spontánul, ha épp egy virágbolt előtt haladtok el. De mindenféle ok nélkül is elmondhatod, hogy mondanod kell valamit, ami lehet, hogy furcsának fog tűnni, és akkor elmondod, hogy nem szereted a virágokat.

2016. szept. 22. 10:14
 2/3 anonim ***** válasza:
83%

Én is olyasmit tanácsolnék, mint az első. Ha valahogy van rá lehetőséged, akkor mondd el, hogy nem szeretsz virágot kapni, mert ... Nem tudom miért :) Majd mond el neki, hogy pl. sajnálod, hogy meghal a virág és ezért a kertben szereted a virágokat, nem kell őket levágni.

Pl. sétáltok és láttok egy virágoskertet, akkor elmondhatod a véleményedet.

Azt nem kell szóba hozni, hogy te tudod, hogy a volt bnőjének adott virágot és azért mondod ezt, hgoy neked ne adjon :)

2016. szept. 22. 11:03
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. ^^

Nos, lehet h tényleg csak én gondolom túl.

A virágok kinézetével semmi bajom, csak számomra büdösek. :/

Sokan tartják ezt furának, vagy mondták rám h különös vagyok, emiatt olyan nagy dolog ez nekem...

2016. szept. 22. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!