Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » 18 körüli pasik. Ti örülnétek,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 körüli pasik. Ti örülnétek, ha 2. évfordulóra egy meglepetés ebéddel, vagy vacsival várna haza a barátnőtök a munkából? Csajok, valaki csinált már hasonlót?

Figyelt kérdés

Nem tudom mit vehetnèk a páromnak,így erre gondoltam. Persze gondolhatjátok,hogy utána más is lenne. De ez így nektek megfelelő és emlèkezetes lenne?

17\l

2016. szept. 18. 18:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

60 km nem túl sok... Persze lehetne egyszerűbb is, de ez még nem a világ vége :)

Szerintem ez egy kedves ötlet, és személyes is. Az más kérdés, hogy a barátod örülne-e neki, ez tőle függ.

Én is csináltam már hasonlót barátomnak, de mivel ő nem igazán tisztelt vagy csak automatikusnak vette hogy én ugrálok neki; nem is igazán értékelte.

2016. szept. 18. 21:02
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagyon kedves és aranyos ajándék. Mindenképp csináld meg, örülni fog neki (én legalábbis nagyon örülnék egy ilyennek).
2016. szept. 18. 21:19
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat. A sablonos emberkènek meg üzenem,hogy nálunk nem minden a szeretkezès körül forog. És nem mindenki csinálja ezt,mert egyesek totál telibetojják azt,ha ilyen esemény van. Az meg hogy ezt csinálom nem 100%,de jó mások vèlemènyèt kikèrni,hogy legyen egy miheztartás. Ismerem a párom. Tudom,hogy körülbelül mit szeret. De mivel erre még nem volt példa, igy jó férfiak vèlemènyèt hallani. Erre is való ez az oldal.
2016. szept. 18. 22:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Egy szóval sem mondtam hogy csak a szex körül forogna minden, de abból hogy "Persze gondolhatjátok, hogy utána más is lenne" szerintem mindenki a szexre gondolna. Ha pedig ismered a párod akkor tudhatnád hogy naggyából hogyan reagálna rá. Kikérni más véleményét valóban nem rossz dolog és tényleg erre van ez az oldal de ilyet inkább a párod barátaitól kéne megkérdezned, ők biztosabban tudnának válaszolni ugyanis itt senki nem tudja megmondani hogy a pasid hogy reagálna, max azt hogy ők örülnének-e neki. Ha meg mégis itt kéred ki a véleményüket az embereknek a sértő/ veled egyet nem értők véleményét is figyelembe kell venned és elkell fogadnod. Én csak magamból indulok ki. Ha a barátom főzne nekem ( amit nem tesz mert tudja hogy én személy szerint elcsépeltnek tartok ) nem kifejezetten volnék elragadtattva. Ez az én véleményem, nem kell vele egyet érteni.
2016. szept. 19. 17:23
 15/15 anonim ***** válasza:
30 vagyok de 18 évesen ........fú nem is tudom milyen módon örűltem volna egy ilyen lánynak aki így vár este haza...Hajrá. Ja régi kérdés de már ha leírtam.
2017. febr. 4. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!