Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 körüli pasik. Ti örülnétek, ha 2. évfordulóra egy meglepetés ebéddel, vagy vacsival várna haza a barátnőtök a munkából? Csajok, valaki csinált már hasonlót?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit vehetnèk a páromnak,így erre gondoltam. Persze gondolhatjátok,hogy utána más is lenne. De ez így nektek megfelelő és emlèkezetes lenne?
17\l
2016. szept. 18. 18:25
11/15 anonim válasza:
60 km nem túl sok... Persze lehetne egyszerűbb is, de ez még nem a világ vége :)
Szerintem ez egy kedves ötlet, és személyes is. Az más kérdés, hogy a barátod örülne-e neki, ez tőle függ.
Én is csináltam már hasonlót barátomnak, de mivel ő nem igazán tisztelt vagy csak automatikusnak vette hogy én ugrálok neki; nem is igazán értékelte.
12/15 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon kedves és aranyos ajándék. Mindenképp csináld meg, örülni fog neki (én legalábbis nagyon örülnék egy ilyennek).
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat. A sablonos emberkènek meg üzenem,hogy nálunk nem minden a szeretkezès körül forog. És nem mindenki csinálja ezt,mert egyesek totál telibetojják azt,ha ilyen esemény van. Az meg hogy ezt csinálom nem 100%,de jó mások vèlemènyèt kikèrni,hogy legyen egy miheztartás. Ismerem a párom. Tudom,hogy körülbelül mit szeret. De mivel erre még nem volt példa, igy jó férfiak vèlemènyèt hallani. Erre is való ez az oldal.
2016. szept. 18. 22:09
14/15 anonim válasza:
Egy szóval sem mondtam hogy csak a szex körül forogna minden, de abból hogy "Persze gondolhatjátok, hogy utána más is lenne" szerintem mindenki a szexre gondolna. Ha pedig ismered a párod akkor tudhatnád hogy naggyából hogyan reagálna rá. Kikérni más véleményét valóban nem rossz dolog és tényleg erre van ez az oldal de ilyet inkább a párod barátaitól kéne megkérdezned, ők biztosabban tudnának válaszolni ugyanis itt senki nem tudja megmondani hogy a pasid hogy reagálna, max azt hogy ők örülnének-e neki. Ha meg mégis itt kéred ki a véleményüket az embereknek a sértő/ veled egyet nem értők véleményét is figyelembe kell venned és elkell fogadnod. Én csak magamból indulok ki. Ha a barátom főzne nekem ( amit nem tesz mert tudja hogy én személy szerint elcsépeltnek tartok ) nem kifejezetten volnék elragadtattva. Ez az én véleményem, nem kell vele egyet érteni.
15/15 anonim válasza:
30 vagyok de 18 évesen ........fú nem is tudom milyen módon örűltem volna egy ilyen lánynak aki így vár este haza...Hajrá. Ja régi kérdés de már ha leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!