Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Tudnátok segíteni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Van egy fiúismerősöm, akivel néha szoktam beszélgetni, csak az a baj, hogy ez olyankor van amikor kicsit be vagyok piálva (mg szerintem ő is) (ja és szoktam emlékezni rá mindig mert annyira azért sose vagyok berúgva) olyankor ő mindig kedves velem, csak hát lehet hogy amiatt mert udvarias, és egyébként meg esetleg utál, mint a legtöbben az osztályból. Suliban meg sose beszélünk, mert full zavarban vagyok :( Vagy nem lenne ciki csak úgy odamenni hozzá? vagy inkább ne beszéljek vele továbbra sem? Mer amúgy szerintem jó arc a srác, csakhát olyan szinten nincs tapasztalatom ilyen téren :( meg hát ugye eléggé el van szúrva a helyzetem az osztályban xd kösz a válaszokat előre is :*
2016. szept. 17. 11:58
 1/4 anonim ***** válasza:
49%
Nem erez irantad semmit. Maximum annyit hogy megdugna ha ugy adodik. De a tini fiukat csak a pia meg a pina erdekli. Arrol ne is almondj hogy nokent / emberkent erdeklodnek irantad.
2016. szept. 17. 12:13
 2/4 zsombor1969 ***** válasza:
75%
kivéve engem meg még jópár embert, bár én ebben a tekintetben a radikális vonalat képviselem ;)
2016. szept. 17. 13:07
 3/4 anonim ***** válasza:
1-es egy jó nagy pitsa vagy, meg is érdemled, hogy így kezeljenek. De a kérdésre válaszolva tényleg csak az alkohol beszél belőle, bár nem mindenki ilyen
2016. szept. 17. 14:27
 4/4 A kérdező kommentje:
1-es válaszolónak: ha lány vagy, akkor ugyanazt tudom mondani mint a 3-as, ha fiú vagy, akkor meg talán nem kéne magadból kiindulni, hála a jó Istennek nem lehet mindenki olyan vadparaszt mint te ;)
2016. szept. 17. 14:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!