Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középsulikban mennyire lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
Idén lettem gólya, de a hajam és stílusom miatt sokkal idősebbnek nézek ki. Egy harmadikos lánynak majd kiestek a szemei, mikor elmondtam, hogy csak most kezdtem. :D Illetve milyen "csajozós" dumával szólítatok le egy lányt? Ifjú hölgyek, írjatok ti is, hogy nálatok mivel próbálkoztak. :)2016. szept. 10. 23:50
1/10 anonim válasza:
Csajozós duma: Ha te pokemon lennél..tuti befognálak ! :DD
17F
2/10 A kérdező kommentje:
Valami olyasmire gondoltam, amit komolyan is vesznek, de azért kipróbálom. :D
2016. szept. 10. 23:57
3/10 anonim válasza:
A világ legjobb csajozós dumája: "Szeretném ha meglovagolnál, mint egy bikát" (Eredetileg ez egy sorozatból van " Szeretnélek meglovagolni,mint egy bikát" csak átalakítottam neked :"D) ezzel engem tuti levennének a lábamról! :D
4/10 anonim válasza:
Vagy ha lesz egy r*bi a sulidban aki tetszik majd neked vágd fejbe egy pokemon labdával és kiabáld azt hogy ri*anc téged választalak :D
7/10 anonim válasza:
#1-es örülök hogy tetszik :D próbáld ki és utánna mond el a reakciót :D
8/10 anonim válasza:
En csak azt nem ertem, ha mar egy 3os lannyal beszedbe elegyedtel, akkor miert nem ot izzitod?
9/10 A kérdező kommentje:
#8-as, azért, mert szünetekben alig bírunk dumálni, suli után meg tanulnom kell ezerrel, és estére hulla fáradt vagyok.
2016. szept. 11. 12:33
10/10 anonim válasza:
Ezt a kifogast. Elsirom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!