Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek nagyon vonzó az első randinkon?
Figyelt kérdés
166cm magas vagyok, és sokak szerint nagyon jó alakom van, fiúk nektek tetszene egy lányon első randin? Egy kicsit kivágottabb (nem a ribis kivágottra gondolok)póló belefér? Kevesebb smink? 16/L2016. szept. 7. 13:52
1/8 anonim válasza:
Bocsi, hogy lányként válaszolok, de attól is függ, hova mentek. Csak nagyon visszafogott sminket tudnék ajánlani, esetleg ha a mindennapokban hordasz, akkor annak egy kicsit erősebb változatát. Én szoktam dekoltált pólót hordani, nekem se a ribis kivágott van, és senkit nem zavar, mert nem rakok ki mindent. Szerintem teljes mértékben belefér.
2/8 anonim válasza:
A legutóbbi első randimra a nő farmerbe jött és kék csíkos blúzba, fehér sportcipőbe. Szerintem nem volt sminkelve se (bár ha a jó smink nem látszik, akkor lehet, hogy volt). Azóta sem tudom kiverni a fejemből. :(
3/8 anonim válasza:
Szerintem is a blúz a legjobb választász randira(és állásinterjúra:D).Szexi,elegáns,de nem mutat túl sokat,komolynak és határozottnak tűnhetsz benne.Vehetsz fel hozzá szoknyát vagy nadrágot,sportcipőt vagy magassarkút,bármivel jó.
20L
4/8 anonim válasza:
szeretem, ha kinn a csecse nekije
5/8 A kérdező kommentje:
Hát mi csak a városi fesztiválnra mennénk (TápióFeszt)
Arra gondoltam hogy egy fűzős póló ( [link] )
És egy farmer szerintem, egy converse cipővel tökéletes :))
2016. szept. 7. 16:45
6/8 anonim válasza:
Fesztiválra inkább kényelmes, mint ribis ruha kell. De azért ne melegítő.
7/8 A kérdező kommentje:
Ja hat ez nem olyan fesztival, mint a Campus peldaul.... Ez olyasmi mint egy majalis, vagy valami kis piacteri akarmi
2016. szept. 8. 14:24
8/8 anonim válasza:
De csinos leszel!
Én most megyek első randira törtfeher fűzős topban (pont amit küldtél)
boyfirend típusú világos szaggatott farmerrel,egyszínű fehér adidas superstarral.
IgAz ez nem dobja ki úgy az alakom de nem ezen fog múlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!