Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randinkon volt egy pár kínos csend. Ez változni fog, ugye?
Az első randinkon jópár kínos csend volt, de mikor beindult a beszélgetés akkor jól el tudtunk beszélgetni, nevettünk is. 3 órán keresztül voltunk együtt, bár úgy indult h rövidebb lesz, de nem akart elszakadni tőlem, tehát akkor annyira talán nem lehetett rossz velem.:) Meg azért éreztem h tetszem neki (ő is nekem). A következő pár alkalommal mikor találkozunk (egy több napos rendezvény) ott lesznek a haverjai is, és nekem is lesznek barátaim, szóval kínos csend talán nem lesz. :D De utána változni fog a helyzet, mikor újra kettesben találkozunk majd? Ugye igen? Mert minden más jó, csak ez zavar.
19/L
majd később már amikor ez lép fel be lehet büfögni hogy szép vagy, tetszel, aranyos vagy... ilyeneket, le lehet smárolni egymást... és kínos se lesz amit most annak érzel..
nyugi jobb lesz :)
Krákogó, majd tudnál hozzánk is jönni krákogni?
Drága pénzért krákogsz? :S
Persze.
Csupán kedvességből megteszem.
Ez az oldal tele van csupasz rendesekkel.
Melyik egyetemen tanultál krákogást?
Az örök fiatal 79 éves Bélát ismered a krákogó tanszékről?
szerintem a közös élményektől csak jobb lesz.
3 óra az meg amúgy sem kevés :)
meg kell tanulni csendben is lenni :P
Egy-egy szünet, csend, vagy ahogy te nevezed "kínos csend" értékesebb, mint az összes szó együttvéve, csak a kondícionált egós elméd képtelen meglátni, mert folyamatosan gondolkodsz, latolgatsz, és sémákat követsz, ahelyett, hogy elmerülnél a JELEN pillanatban. Lehet, hogy a fiú, akivel randizni voltál, magasabb tudatszinten van, mint te, és ő egyáltalán nem érezte kínos csendnek, azt, amit te annak nevezel.
Változni fog az biztos. De hogy merre, az már más kérdés.
Vagy megtudtok nyílni, és tudtok jókat beszélgetni majd, és akkor a csendek sem lesznek kínosak, vagy majd rájöttök, hogy nem nagyon van közös téma, és akkor még több lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!