Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti furának tartanátok egy olyan srácot akinek a fiús lányok jönnek be?
Nekem mindig is a fiúsabb lányok jöttek be, rövid haj, kisebb mell, fiús ruhák, tehát az ilyen tomboy lányok. Ezt furának találnátok? Sok barátom hülyül vele meg hogy ez milyen már, de én nem érzem furának, nem tehetek róla hogy ilyen lányok tetszenek.
18/F
Szerintem egyaltalan nem furcsa:)
en is tomboy vagyok:3
eggy az ízlésünk bro
mondjuk a nagyon rövid haj már nem jön be. És valamiért nem szempont nekem egy lánynál hogy nagy legyen a tits
Te most nem tudod mennyire megkönnyebbültem és mennyire feldobtad a napom *-* kevés olyan fiú van akinek nem a lányos lányok jönnek be és most ez egy kicsit nyálas lesz...de egy kincs vagy xd Hiába vagyok pozitív és humoros, de valószínűleg a fiús stílusom miatt már 5 lány, de még egy fiú sem vallott szerelmet xdd (rövidebb göndör haj, 173 cm, bőbb vintage cuccok random turkálókból xd) Köszi hogy felvidítottál *-*
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!