Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti járnátok velem?
Figyelt kérdés
185 centi vagyok, szőke hajú, barna szemű fiú. Átlagos vagyok, szeretek viccelni, olvasni, tévézni. Sokszor iszom vizet, és szeretek ebédelni. Ti járnátok velem? Ha nem, akkor miért nem? Mit változtassak magamon? Csak azért kérdezem mert eddig még nem volt barátnőm.#járnátokvelem #járjatokvelempls
2016. szept. 2. 23:19
11/13 anonim válasza:
Ezek alapjan igen. De nem lehet megmondani mert nem ismerlek es meg soha nem lattalak :D
12/13 anonim válasza:
Bocsi de nem. Én csak a hozzámhasonló őrült szociopatákkal járok. 😱💀💃
18/ nőinem
13/13 anonim válasza:
Ha küldenél képet úgy kb 100x könnyebben meg lehetne állapítani hogy nézel ki. Pár ezer ember biztos így néz ki (talán a magasság az különbözik). Az is számítana ha a korodat írtad volna pl ahelyett hogy szeretsz ebédelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!