Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek mennyire jön be egy lánynál a hátul felborotvált haj? 14/L
Figyelt kérdés
Jöhet hideg meleg! Kérlek írjátok le a nemeteket és korotokat:)2016. aug. 27. 10:59
3/17 anonim válasza:
#2 vagyok, a korom lemaradt. 16/F vagyok
4/17 anonim válasza:
Én imádom a hosszú hajú lányokat, de ismerek néhányat, akiknek olyan lehet a haja amilyenre te gondolsz és náluk bejön, mert illik a stílusukhoz és az arcukhoz. 22f
5/17 anonim válasza:
Nekem sem jön be egy kicsit sem. 19/f
7/17 anonim válasza:
Ezt így kép nélkül elég nehéz megmondani. A felborotváltat úgy érted hogy körben rövid a hajad, ilyen fiús stílusban? Mert az bejön. De ha mindenhol derékig érő és hátul meg ki van borotválva egy csík, az nagyon nem. Küldhetnél egy képet róla vagy legalább az internetről linkelhetnél egy hasonlót ami neked van, nélküle elég nehéz megítélni.
18/F
9/17 A kérdező kommentje:
2016. aug. 27. 11:22
10/17 anonim válasza:
Tetszik az új egyéni stílus. Tetszik, ha valaki nem más miatt hanem maga miatt formálja a haját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!