Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti járnátok ilyen fiúval?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti járnátok ilyen fiúval?

Figyelt kérdés
Barna hajam és barna szemem van. 14 éves vagyok. Hobbim a fotózás és imádok zenét hallgatni mindent ami tetszik. Picit súlyosabb vagyok a kelleténél de ezen igyekszem változtatni. Sportok közül legjobban biciklizni szeretek. Eléggé magas is vagyok.

2016. aug. 21. 15:12
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
#10 Hány éves vagy?
2016. aug. 21. 15:48
 12/25 anonim ***** válasza:

Ha kicsit lefogysz akkor igen, jarnek.:) de azert ne legyel annyira sovany:)

Jo pont h muvesz vagy :)

2016. aug. 21. 16:09
 13/25 anonim ***** válasza:
Leírtak alapján szimpatkikus vagy :D jó pont hogy magas vagy és hogy szeretsz fotózni :D
2016. aug. 21. 16:27
 14/25 anonim válasza:
amúgy nagyon sok lánynak nem jön be, hogy a fiú "könnyebb" mint saját maga. Nem mindig a test számít ( jó persze sok esetben) de ha egy normális, összeszedett, intelligens, fiú vagy aki ad magára akkor ne változtass csak ha te is úgy érzed hogy már kell.
2016. aug. 21. 17:26
 15/25 anonim ***** válasza:

14 évesen? Nem, én már idősebb vagyok de ha ilyen korú lennék sem járnék senkivel. Ilyenkor kezdik a gimit nem?

Én ennyi idősen kezdtem el csak megnézni a fiúkat, és teljesen jól megvoltam :D

De egy ilyen leírás alapján bármilyen lehetsz. Szerintem pl pont mindegy a hajszín, az arc sokkal fontosabb. És ott van a kisugárzás, stílus, beszéd... Sokkal fontosabb dolgok is. Egyébként, ne érdekeljen hogy kinek mi tetszik a felsoroltakból, inkább önmagad próbáld megtalálni.

2016. aug. 21. 18:27
 16/25 A kérdező kommentje:
Igazad van valahol utolsó. Köszönöm a válaszod! ;)
2016. aug. 21. 18:39
 17/25 anonim ***** válasza:
Igen
2016. aug. 22. 16:13
 18/25 anonim ***** válasza:
Hogy halad a fogyás?
2017. febr. 19. 13:57
 19/25 anonim ***** válasza:
Ennyiből még nem tudom megállapítani, de tetszik, hogy más vagy, mint a többi.
2017. febr. 19. 18:29
 20/25 anonim ***** válasza:
Igen:) 15/L
2017. febr. 19. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!