Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » 18-19 éves lányok járnátok 16...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18-19 éves lányok járnátok 16 éves fiúval?

Figyelt kérdés
Van feltétele? Elvárás?
2015. aug. 18. 23:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Az a korosztály inkább a 26 (elvetemültebbek 36-46) éves pasikra buknak, mintsem a 16 évesekre. De ettől még lehet szerencséd
2015. aug. 18. 23:12
 2/5 anonim válasza:

Én jártam is 18 évesen 16 éves fiúval. Most 22 éves vagyok, a barátom 20 egy éve járunk.

Nekem semmilyen elvárásom nincs. Mindig is az idősebb férfiakhoz vonzódtam, de így alakult az életem, hogy egy fiatalabba szerettem bele.

2015. aug. 18. 23:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Én inkább a szexet próbálnám ki, kicsit izgat milyen egy fiatalabb, tapasztalatlanabb fiúval.. plusz pont a szüzességért! Persze ez nyilván egy fantázia marad.

18/L

2015. aug. 18. 23:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Nincs feltetel, nincs elvaras mert nem jarnek nalam fiatalabbal. Nincs egy szinten az erdeklodesunk Se a vilagnezetunk es valoszinuleg par problemammal nem tudna mit kezdeni.

18 evesen egy tarsra van szuksege a nokbek aki vigyaz rajuk es ha gaz van fugghet toluk,nem Pedig kistesora.

18/L

De persze ez csak az en velemenyem.

2015. aug. 19. 01:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Sok dolog beleszólhat. Rengeteg ilyen korú lány még nem tudja pontosan mit akar. Lásd ahogy az egyik válaszoló írta, mindig az idősebbekhez vonzódott, ehhez képest egy éve együtt van egy nála fiatalabbal! Ez a legnehezebb (elnézést érte) korosztály ilyen szempontból. Most alakul ki a világnézetük, ilyenkor dől el, hogy a "normálisok" azok maradnak-e, a minden hétvégén buliban lerészegedősök pedig megkomolyodnak-e. Fiatalabbként érdemes vagy a saját korosztályodból, vagy a még idősebbekből (21 év felettiek) választani. A 18 alattiak még beleillenek a környezetedbe, könnyebb megoldani velük a programokat, nagy valószínűséggel ugyanolyan családi háttérrel (szülői engedélyek) rendelkezik, mint te. A 21 felettiek pedig már vagy egyetemisták, vagy különélők (a kettő nem zárja ki egymást). Ők már tisztázták magukban a dolgokat, tudják mit akarnak, ha netán megkedvelnek akkor biztosabb lehetsz a dolgodban, hogy meg is marad a kapcsolat.

Nekem 5 éd fél éve van tartós, sőt most már végleges kapcsolatom.

Ja igen, ha dugópartnert, vagy rövidtávú kapcsolatot keresel, akkor felejtsd el, hogy egyáltalán írtam, az olyanokat rühellem.

Én: 17/F; Párom: 29/N

2015. aug. 20. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!