Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hova vigyem a barátnőmet első...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova vigyem a barátnőmet első randira?

Figyelt kérdés
Legszivesebben elvinném valami étterembe de az a baj hogy ha rááll a mérlegre olyan lesz mint a Ferrari. (4mp alatt 100-on :P) És szegényt már nem akarom etetni mert már a legnagyobb gatyája se jó rá.

2016. aug. 21. 14:28
1 2
 11/17 anonim válasza:
Szerintem vegyél neki zsírégető teát, és vidd el magaddal kaszálni. Nincs is annál romantikusabb...
2016. aug. 21. 15:23
 12/17 anonim ***** válasza:

De bunkók vagytok. Mi lenne ha ti lennétek a csajnak a helyébe. Abbe bele se gondoltok hogy neki milyen lehet.

Amugy szerintem vidd el sétálni vagy egy szép helyre ami nyugis és ketten tudtok lenni..

2016. aug. 21. 17:17
 13/17 anonim ***** válasza:

Ez hatalmas XD😄😄😄

A ferraris szoveg meg a "fut a traktor mellett... meg a szalonna ...hatalmas XD amugy tartsd meg télire es ha nincs mit enni... Xdf

2016. aug. 21. 18:32
 14/17 anonim ***** válasza:

Inkább ürülj hogy elmegy veled egy lány valahova te bunko paraszt xd

F

2016. aug. 21. 19:03
 15/17 A kérdező kommentje:

#13 jol otlet

lehet majd disznovagason... najo nem bantanam szegenyt de lehet veszek egy ipari porszivot es azzal osszefogom a zsirjat es akkor megnezem vekonyan ha nem lesz szep akkor veszek neki egy Ferrarit aztan vele nem lesz az 4mp alatt 100on. voltunk nyaralni repulovel mentunk es at kellett ultetni nagyjabol 4 embert a masik oszlopba mert kidolt. (alig szallt fel le kellett csapolni az uzemanyabol a suly miatt)

2016. aug. 22. 17:38
 16/17 anonim válasza:
Hova vitted végül?😂😂😂😂😂
2016. nov. 3. 17:30
 17/17 A kérdező kommentje:
#16 sétálni vittem, de véletlen rosszul lépett és kitört a bokája, a korházba olyan rossz volt a kaja, hogy azt már ő se ette meg, ezután kezdte el a fogyását, azóta leadott 143 kilót. A kapcsolatunk is jobb lett (főleg, hogy már meg tudom enni a reggelimet). Köszönöm annak a válaszadónak aki azt írta, hogy vigyem sétálni különben még vehetném a mérlegeket és azok gyorsulnának nem a kocsi.
2022. dec. 28. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!