Hogyan győzhetném meg barátnőmet arról, hogy legyen laza és ne stresszeljen az első alkalomkor? (többi lent)
Figyelt kérdés
Elmesélte, hogy mennyire szeretné azzal a fiúval és fordítva is így van. Csak fél, mert kevés az önbizalma. Mivel győzhetné ezt le? A lány egy kicsit húsosabb mint az átlag, de egyébként meg szép! Fél tőle, hogy rosszul csinál majd valamit. A fiúnak már nem az első lenne. Mit tanácsoltok?2015. máj. 14. 00:47
1/7 anonim válasza:
Napi 2 liter folyadék.. 40% fölötti alkohollal ha lehet.
2/7 anonim válasza:
Én nagyon szerelmes voltam így egy pillanatig sem féltem előtte, bíztam a barátomban.
Még bizonytalan, így úgy tudja ezt legyőzni ha még vár és szép lassan ráhangolódik.
3/7 anonim válasza:
Az én barátnőm sem gondolta szépnek magát, de azt mondta mellettem van önbizalma
5/7 anonim válasza:
Sokat szopja le és izgassák egymást.
6/7 anonim válasza:
Sokat beszeljetek rola, nyugtasd meg, hogy benned megbizhat. Ez a legfontosabb, es , hogy tudja, hogy figyelsz ra.:)
7/7 anonim válasza:
1. fontos, beszéljék meg, hogyan szeretnék.
2. csókolgassa, ölelgesse, simogassa, attól nyugodtabb lesz (nem nyugszik meg, csak oldódni kezd)
3. pettingeljenek sokáig (akár 1-1,5 órán át is)
4. ha jól csinálja, a lány szinte könyörögni fog, h tegye be, vagy hogy "meglovagolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!