Szűz vagyok. Mit csináljak, hogy ne menjek el hamar az első szexnél?
Nem olyan biztos az, hogy el fogsz élvezni, lehet, hogy a barátnőd még addig sem foga bírni, mert olyan kellemetlen lesz neki elsőre. A lényeg az, hogy sokat kényeztesd, izgasd fel előtte, hogy minél jobban kitáguljon.
Amúgy meg, ha érzed, hogy nemsokára elmész, akkor lassíts kicsit, állj meg, és kezd újra, így azért el lehet húzni + miután elmentél, még kézzel, orálisan mindig segíthetsz neki is elmenni.
Nalunk mindkettonk amator volt es megis sokaig tartott es jo volt. Szerintem a legfontosabb hogy ne gorcsolj ra mert akkor fuccs az egesznek. Legyen vele gyenged viszont a behatolast probald minel finomabban de gyorsabban vegezni hogy a kezdeti fajdalom elmuljon es kozben tereld el a figyelmet valamivel. Elotte akar elisvihetned kezzel vagy oralisan aztan konnyebb lesz.
18/L
Nálunk is mindketten szüzek voltunk. Barátom bírta, nagyon koncentrált rám és velem együtt ment el, mondhatni bevárt. Kicsit feszített meg minden, de el tudtam menni, amihez párosult egy nagyon kevéske fájdalom.
Nem tudom hogy csinálta, de szerintem jobb ha nem agyalsz ezen és izgulsz rá előtte.
Ha nagy a vonzalom ő felőle is irántad, akkor egy leteperős,nyakcsókolgatós, vetkőztetős kezdés a legjobb, de óvatosan, érzelgősen.Simogatósan-kicsit karmolósan nyulj gyengéden a derekához, majd húzd fel a pólóját..vedd le stb, és akkor benedvesedik, utána is eleinte ujjazd, és mikor érzed hogy nedves, kíván, és akarja akkor tedd be neki.
Szerintem!! :) Nekem így volt jó!Másnak is szerintem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!