Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megint én kezdeményezzek? 14/L
Ajánlom neked a helyesírási szótár és az étermező szótárt...minek neked 14évesen "pasi"?
Látszik hogy nagyon fiatal vagy ehez!egyáltalán nem kelett volna egyszer sem kezdeményezned...-_-
#1 Mai fiatalság az márcsak ilyen. Ja és bocsánat a hibákért gyorsan írtam.
2# Szoval jobb? Okés köszi a választ!
a közfelfogás az, hogy a srácnak illik/kell kezdeményeznie. sok lány nem is foglalkozik a sráccal, aki nem kezdeményez. vagy tekinti komolynak a srácot, aki nem kezdeményez, vagy észre sem veszik, hogy egyáltalán akar valamit, hiszen nem kezdeményez.
tapasztalatból mondom viszont, hogy sok srác nem mer kezdeményezni, vagy azt sem tudja, hogy mit is kéne tennie, hogyan és sokan vannak, akik félnek megtenni, még ha tudják is, hogy meg kéne tenniük és akarnák is. (fiatal és tapasztalatlan srácokkal ez fokozottan igaz lehet)
szerintem, ha te akarsz valamit a sráctól, akkor vagy kezdeményezz nyugodtan, ezzel megkönnyíted a dolgát. ha neked ez kelelmetlen valamiért, vagy nem akarod átvenni a kezdeményezést, akkor érdemes lehet tudatnod vele, hogy te nyitott vagy a közeledésére, de kezdeményezzen ő.
ha kerülni akarod a kezdeményezést és a direkt kommunikációt is erről, akkor próbálj meg olyan helyzeteket teremteni, amiből észreveszi, hogy kezdeményezhet. pl. közelebb húzódsz, stb. ezekkel a "női jelekkel" az a gond, hogy a legtöbb lány ugyanúgy nem látja, mint amikor a srácok próbálnak indirekt módon közeledni és kezdeményezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!