Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak dugni akar?
Figyelt kérdés
Van egy fiú,akivel kb 2 hónapja ismerjük egymást. Az egész annyiból áll hogy péntek este odajön hozzám a szórakozóhelyen,kihív,beszélgetünk,csokolózunk,s mindketten megyünk haza. Hetkőznap is szoktunk beszélni Facebookon,de soha nem hív el sehova. Most felhívott magához filmezni,de egy kicsit gyanús ez nekem. Pénteken is szokta mondani hogy menjünk fel hozzánk,s egyedül vagyok-e otthon s ilyenek. Szerintetek csak dugni akar?2016. aug. 7. 13:35
12/13 anonim válasza:
Bocsi szívi, de aki az első találkozásnál csókot hajigál, ne is várjon mást. Tudom, segfejség, de ismerek pár lányt, akik beleestek ebbe már
13/13 anonim válasza:
Nehogy felmenj hozzá! Hasonlóban volt részesem, és én a kis naiv felmentem hozzá, aztán szépen le kellett lépnem, amikor a film lejárta után csókolozni kezdtünk. Tudtam, hogy mit akart és gyorsan leléptem. Ne ess bele ugyan ebbe a hibába :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!