Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Kinek, mi az álomrandi?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek, mi az álomrandi?

Figyelt kérdés

Nekem az, hogy valamelyikünk szobájában beszélgetünk egy kakaóval, közben pedig mulatósra és mindenféle zenére táncolunk és hülyülünk, nekem ez mindennél többet érne. :D

Kort, nemet is írjatok!:)

16/l

2016. aug. 3. 23:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egy méregdrága bantleyvel érkeznék a burdzs al-Arabhoz, a sofőr kinyitná az ajtót, én cserébe egy vaskos pénzköteget nyomnék a kezébe mert megtehetném, a gyönyörű hölgyemény már ott várna aztán felmennénk és degeszretömnénk a hasunk a világ legjobb kajáival :D :D :D
2016. aug. 4. 10:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Csak az a baj, hogy se pénzem, se Bentley-m, de még csak Dubaiban sem jártam soha. Na mindegy egyszer majdcsak összejön :D
2016. aug. 4. 10:09
 13/15 anonim válasza:
100%
#7-es! Te vagy az, Ramsay?
2016. aug. 4. 11:41
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Francba utolsó ezt én akartam :D
2016. aug. 4. 11:47
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Konkrét helyszínt vagy ilyesmit nem képzeltem el.

De pl az nekem is szükséges lenne egy álomrandihoz hogy hagyja békén a telefonját,ne nyomogassa meg semmi,és hogy kölcsönösen érdeklődőek legyünk,kérdezgessünk sok mindent egymástól,mi érdekli,miért az,stb,tehát részletesen érdekeljem én is őt,ne csak megkérdezze hogy mit szeretek csinálni,aztán elkezdjen magáról beszélni egyből,hogy ő mit szeret(sajnos ilyen fiúval még nem volt dolgom,max filmben láttam :D).

Esetleg még annyi hogy csak kettesben legyünk,senki más rajtunk kivül,tehát pl nem egy étteremben képzelem el és inkább este,de ezek már csak "extrák":) 18/L

2016. aug. 7. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!