Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, lányok! Mit gondoltok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Mit gondoltok egy ilyen lányról, taszító vagy vonzó?

Figyelt kérdés

Nagyszájú vagyok, bátor, őszinte, mindig kimondom, amit gondolok, akkor is, ha ez sértő. Előfordul, hogy nem tudok halkan beszélni, szóval a kelleténél kicsit hangosabban teszem a megjegyzéseimet. Harsány vagyok és hangos, van önbizalmam, nem vagyok szégyenlős. Általában a társaság középpontjában állok, rengeteget viccelődök, hülyülök, szeretek nevetni és nevettetni. Sokszor mondják, hogy nagyon beteg a humorom.:DD Mindig, mindenre tudok nagyrészt egy frappáns, szórakoztató választ adni.

Persze, ezen kívül vannak más tulajdonságaim, de a haverok, kevésbé közeli barátok így ismernek leginkább, de ez csak egy része a személyiségemnek. Erről a részről mi a véleményetek? 17/l

2016. aug. 2. 09:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

#9:

7-es vagyok:

Húúúhh, ezek alapján már sokkal szimpatikusabbnak tűnsz!:) Sőt, van néhány közös tulajdonságunk is.

Egyedül ez a "túlpörgés", ami nem tetszik, mert szerintem tudni kell nyugodtan maradni néha és én alapból nem ilyen vagyok. De abszolút elfogadható dolog ettől függetlenül :)

Lehet az sem árt, ha többször maradsz csendesebb és komoly, mert értelmességet sugároz.

Nekem még kicsit mindig olyannak tűnsz, aki még a Himnusz alatt is vigyorog.

Ennek ellenére megváltozott a véleményem: Elég valószínű, hogy vonzó lennél nekem, senki sem tökéletes :)

22/F

2016. aug. 2. 11:28
 12/18 anonim ***** válasza:

Nekem csak az nem tetszik hogy megbántasz másokat és ezen meg sem próbálsz változtatni (látszólag, aztán lehet hogy tévedek)

Az őszinteséget díjazom, de ha valakivel problémája van az embernek, azt kultúráltan is meg lehet mondani, úgy hogy ne gázolj a másik lelkébe.

2016. aug. 2. 11:56
 13/18 A kérdező kommentje:
A véleményemet nyilván kulturáltan, nem sértőn fogalmazom meg. Azt a mondatot úgy értettem, hogy akkor is őszinte vagyok, ha tudom, hogy a másiknak nem fog tetszeni, vagy mrgsértődik azon, amit mondok.
2016. aug. 2. 13:12
 14/18 anonim ***** válasza:
Nos én nem szeretem az olyan embereket mint te. Nagyon nem. A buszon sok ilyen ember szokott utazni, és a falra mászok tőlük. Nem tudnak viselkedni, hangosan beszélnek, mintha mindenki kíváncsi lenne rájuk. A véleményedet a helyedben megtartanám magamnak ha senki se kérdezi. A bátor az egy jó tulajdonság, de túl sok hozzád hasonló embert ismerek ahhoz hogy sejtsem, hogy a bátorságod abban nyilvánul meg, hogy bátran beszólsz másoknak, és nyilván nem érdekel kit bántasz meg ezzel. Próbálok távol maradni a hozzád hasonlóktól.
2016. aug. 2. 21:48
 15/18 anonim ***** válasza:

Az alapján, ahogy írsz és fogalmazol, értelmes és szimpatikus lánynak tűnsz. Nem sok olyan kérdést olvasok gyakorin, ami nem hemzseg a helyesírási hibáktól, és érthetően van megfogalmazva :D

Sok tulajdonságod pozitív, viszont nekem néhány előző válaszolóhoz hasonlóan nem túl szimpatikus ez a harsányság. Arról, amit leírtál ezzel kapcsolatban, az olyan lányok jutnak eszembe, akik mindig mindenhol ott vannak, túlbuzgóak, bármilyen témából ki tudják hozni azt, hogy róluk legyen szó... És ez számomra nagyon idegesítő és irritáló. Tisztában vagyok vele, hogy ezeket nem írtad le, viszont nálam sajnos ezek a dolgok a te személyiséged velejárói. (De ez nem jelenti azt, hogy biztos ilyen vagy, nem tudom, valószínűleg csak én kötöm össze a kettőt.)

Egyébként én csöndesebb és visszafogottabb vagyok, tehát ez is közrejátszhat abban, hogy ezek a tulajdonságaid nálam nem pozitívak.

Az viszont nagyon szimpatikus, hogy szeretsz nevetni és viccelődni, ez abszolút pozitív dolog, csak ehhez is hozzá tartozik az, hogy ne úgy csináld, hogy közben mások a háttérbe szorulnak melletted, szóhoz sem jutnak miattad.

17/l

2016. aug. 3. 11:07
 16/18 anonim válasza:
Ugyanez vagyok mint te kedves kérdező :) a nagy száj mindig jól jön, csak azzal lehet előre menetelni az életben, aki mindig megbújik egy sarokban abból a büdös életben nem lesz semmi és senki :D L
2016. aug. 22. 01:53
 17/18 anonim ***** válasza:

#16: Vonzalom szempontjából viszont hátrány a nagy száj.. Legalábbis a legtöbb embernél, és nálam is.

A nagy száj az életben sem lehet mindig előny. Nem az az előny, ha mindenhol mindig mindenkinek megmondod a véleményed, meg a munkahelyen is mindig a fizetésemelésért rágod a főnök fülét..... sok más lehetőség van az érvényesülésre.

Ám nem csak ez a két lehetőség van.... Ez a két véglet.

Köztük ott van a se nem csendes, se nem nagyszájú ember, ami pont a legideálisabb.

2016. aug. 22. 22:17
 18/18 anonim ***** válasza:
En is kimondom amit ki akarok es szerintem idegesito vagy. De nem a te hibad, mert ma mindenki idegesit. Talan majd holnap
2016. aug. 31. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!