Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szív vs józan ész? (alatta)
Már rég megismertem ezt a srácot online (nem fake, már találkoztam vele), és úgy éreztem nagyon tetszik, és szeretnék vele lenni. Ő pedig egyik napról a másikra azt mondta nem akar velem lenni, és nem beszéltünk.
Aztán nem rég rám írt, és azóta minden második mondata az hogy sajnálja, ás helyre akarja hozni. Engem már idegesít, mert néha úgy érzem hogy nem akarok együtt lenni vele, de máskor meg elbizonytalanítanak az emlékek. Tipp? 15/L
#1 bármit mondjon neki de ne azt hogy "attol maradhatunk baratok", srackent ez szerintem a legmegalazobb amit egy lany mondhat szakitaskor:D
kérdező: csak őszintén mondd meg neki, lehetőleg ne a szokásos sablonszövegekkel, hanem ténylegesen azt amit érzel és akkor tiszta lesz a lelkiismereted és az emlékek sem fognak már elbizonytalanítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!