Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szív vs józan ész? (alatta)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Allyson kérdése:

Szív vs józan ész? (alatta)

Figyelt kérdés

Már rég megismertem ezt a srácot online (nem fake, már találkoztam vele), és úgy éreztem nagyon tetszik, és szeretnék vele lenni. Ő pedig egyik napról a másikra azt mondta nem akar velem lenni, és nem beszéltünk.

Aztán nem rég rám írt, és azóta minden második mondata az hogy sajnálja, ás helyre akarja hozni. Engem már idegesít, mert néha úgy érzem hogy nem akarok együtt lenni vele, de máskor meg elbizonytalanítanak az emlékek. Tipp? 15/L

2016. júl. 23. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd, majd lesz jobb. Ha neha elbizonytalanoddz az azt jelzi, hogy nem szereted elegge. De attol baratok maradhattok:D (16/L)
2016. júl. 23. 22:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Bármennyire is fájni fog halgass az eszedre. Tudom könnyű mondani de megtenni nehezebb
2016. júl. 23. 22:45
 3/4 anonim ***** válasza:

#1 bármit mondjon neki de ne azt hogy "attol maradhatunk baratok", srackent ez szerintem a legmegalazobb amit egy lany mondhat szakitaskor:D

kérdező: csak őszintén mondd meg neki, lehetőleg ne a szokásos sablonszövegekkel, hanem ténylegesen azt amit érzel és akkor tiszta lesz a lelkiismereted és az emlékek sem fognak már elbizonytalanítani.

2016. júl. 23. 23:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Az eszedre hallgass. Ami nehez pl nekem baratnom egyszer irta h "mas srac is van az eleteben", tudtam h hulyul (egyik zenekarrol beszelt nyilvan meg tudtam is :D) s megis a szivem elkezdett pulzalni az egesz testemben ..akkor jottem ra h sziv erosebb az agynal ..deviszont a cselekedeidet te valasztod meg...szoval ne menj bele :)
2016. júl. 24. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!