Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » S. O. S. Nektek először a a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S. Nektek először a a fiú megfogta a kezeteket vagy először megvolt az első csòk? Hány évesek voltatok? Milyen volt mikor megfogta a kezetek? És a csók?

Figyelt kérdés

2016. júl. 19. 22:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Megfogni 13 évesen,sírás közben volt,ennél megnyugtatóbb nem is lehetett volna❤ Csók még nem volt

13/L

2016. júl. 19. 22:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb barátok voltunk, Nála voltam, sírtam, megvígasztalt, megnéztünk valami filmet, közben egymásnak volt döntve a fejünk, meg a kezemet simizgette egy ujjal,mikor vége volt a filmnek még így ültünk tovább, beszéltem, közben puszilgatta a nyakam, meg az arcom, aztán mikor elhallgattak egymás szemébe néztünk és megcsókolt. Utána elkísért a buszomig, ott persze fogta a kezem :) szóval először csók volt. 17/L (ekkor még 16)
2016. júl. 19. 22:33
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Kettes vagyok, mikor megcsókolt furcsálltam egy kicsit, mert máshogy csókol mint előző barátom, a mostani barátom csókjában már először lehetett érezni a szeretetét. Mikor fogta a kezem úgy éreztem magam mint egy hercegnő, akit a hercege kísér, annyira felemelő érzés volt :))
2016. júl. 19. 22:36
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat . Jöhet még. Amikor legelőször megfogtátok egymás kezét az hogy volt ki "kezdeményezett"? Milyen érzés volt? Nem féltetek hogy valyon mit szól a másik?
2016. júl. 19. 22:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos mi nem vagyunk egyutt(ilyen szerelmesek vagyunk egymasba de nem merjük elmondani a masiknak) es nagyon orultem neki mikor ez volt❤ romantikus volt! Rendes átkulcsolós kézfogás volt❤
2016. júl. 19. 22:54
 6/11 anonim ***** válasza:
#1,#5 voltam:)
2016. júl. 19. 22:56
 7/11 anonim ***** válasza:

Igazából nem vagyunk együtt, de tudni kell, hogy túl bonyolult a kapcsolatunk ahhoz, hogy ezt akár mi is megértsük nem, hogy mások.

Osztálykiránduláson, összeraktuk az ágyakat és mellém feküdt, amikor a hátamon feküdtem akkor rárakta az én kezemre a kezét és megfogta, majd megsimogatott. Ez 9.-ben volt.

Csók még nem volt.

2016. júl. 20. 00:27
 8/11 anonim ***** válasza:

Nálam úgy volt ,hogy először csók ,majd kézfogás.

Ami azt illeti csók után fiúként sírtam ,nem tudom mi miatt ,de szinte zokogtam. :DD Szal érzelmi hullámokra készülj.

2016. júl. 20. 10:13
 9/11 anonim válasza:
100%
Mi sétáltunk és közben 5-10 percenként megálltunk és tök aranyosan a szemembe nézett és megölelt. Majd egyszer ölelés után végigsimította a karomat és megfogta a kezem. :) Utána sétáltunk egy picit még és betértünk egy szűk utcába,ahol megbeszéltük hogy holnap is találkozunk. Majd "én nem várok holnapig" mondattal megfogta a fejem és megcsókolt.:) Szóval a kézfogás volt először,azóta is együtt vagyunk hamarosan 10 hónapja.
2016. júl. 20. 15:21
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem úgy volt az első kézfogás 11évesen ,hogy találkoztunk egy parkban és ott ahogyan sétáltunk megfogta a kezem❤(ebben a "kapcsolatban" nemvolt csók)

Vele aztán szakitottunk. Aztán kb 1évre rá megint összejöttünk és volt sulibol 2osztály akik elmentek korizni és én meg ő "véletlen" egyszerre mentünk be az öltözőbe😂ahol nem volt senki. Na ott megcsokolt (nem volt valami jó, vagyis inkább szokatlan) ekkor voltam 12.

13/L leszek 3hónap múlva.

2016. júl. 23. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!