Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idén nyáron az első csók?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az első csókót lehet "tervezni", hogy mikorra szeretném?
Elhatároztam hogy idén nyáron szeretném az első csókóm, és barátom is, lehetőleg úgy hogy egy strandon jönnénk össze. Ez nagyon furi?:D
13/L
2016. jún. 25. 21:16
1/27 anonim válasza:
Miért tervezel előre? Nem fura, ilyen korosztályban gyakori, de szerintem így hiányzik a spontaneitás, amitől az egész izgalmas lesz. Semmit sem kell erőltetni, de ha ez a vágyad, nincs sok akadálya szerintem. B)
2/27 October15 válasza:
13 évesen szerintem max az első telefonod tervezd..:D
3/27 October15 válasza:
Ettől eltekintve 13 évesen nem fura, viszont annál kevésbé reális.
4/27 A kérdező kommentje:
#1 azért tervezek előre mert már kíváncsi vagyok:D és köszi:))
#2 haha:D értem, mindegy azért megpróbálok valamit kihozni:)
2016. jún. 25. 22:25
5/27 anonim válasza:
és hogyan tervezed? a strandon odamész egy sráchoz, hogy "szia, volna kedved megcsókolni?"
:DDDD
6/27 A kérdező kommentje:
Pontosan :D ti mit szólnátok fiúk ha csak úgy odamenne hozzátok egy lány ezzel a szöveggel? A lány szép :D
2016. júl. 1. 23:19
7/27 anonim válasza:
Te se vagy ribi, akkor már dugasd is meg magad a medencében, mert olyan izgalmas és biztos az is érdekel már -.-"
9/27 anonim válasza:
Nem lehet tervezni. Honnan veszed, hogy szép vagy? Még semmi formád ebben a korban. És hülye az ötlet.
10/27 A kérdező kommentje:
😂😂😂😂😂😂
2016. júl. 8. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!