Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Vagy inkább ki mire gerjed
Figyelt kérdés
Ki mit gondol egy lánynak mi a jó testalkat,vagy inkább ki mire gerjed,formás popsi,kicsi de kerek mellek?
Sok választ várok,és kérlek ne trollkodjatok.
Csak kíváncsiságból teszem fel ezt a kérdést.
2016. júl. 11. 19:15
1/9 anonim válasza:
kicsi segg, átlagos kerek mell, szép arc (eléggé relatív)
2/9 anonim válasza:
Na igen. Pont ezek nem számítanak.
3/9 anonim válasza:
"kicsi segg" nem inkább fenék? :D nekem is kicsi fenék, kicsi mell, szép arc, és vékony legyen :D
17f
4/9 A kérdező kommentje:
és ugye ti is azt gondolják hogy valamennyire számít a külső,mert ha a csajszi nem megnyerő nyilván nem fog szóba elegyedni vele és nem mutatsz érdeklődést iránta
2016. júl. 11. 19:26
5/9 anonim válasza:
Annyit számít, hogy adjon magára, legyen igényes és tetszen (ami eléggé relatív)
6/9 anonim válasza:
Nagy segg,jó csöcs és pici száj (főleg ,ha a fizut kapom).
7/9 anonim válasza:
3-as vagyok igen, amit az #5 írt. és nem feltétlenül kell olyannak lennie a lánynak amit írtam :D
8/9 anonim válasza:
Kis formás mell, vékony, törékeny alkat, jó formás segg (olyan közepes). Remélem nem baj, hogy lányként válaszoltam:) 18/bi
9/9 anonim válasza:
6-os vagyok: Csak szarkazmusból írtam ,amit írtam. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!