Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1,5hónap múlva leszünk 17F és 14L. Szeretjük egymást és szeretnénk járni. Szerintetek túls@gosan elfogadhatatlan lenne?
Hát igen az a 3 év ilyenkor még nagyon meglátszik, de amikor 27 leszel ő meg 24 akkor fel se fog tűnni. Én 11 évesen szerettem bele egy 8 éves lányba de tudtam hogy még túl fiatalok vagyunk meg lehet hogy nem is érzek semmit csak valami hirtelen fellángolás volt(egész általánosban és gimiben is kitűnő/jeles voltam,
fiatalon mindig máshogy gondolkoztam meg máshogy láttam mindent mint a korombeliek), de 2 év elteltével rájöttem hogy ez nem csak egy fellángolás volt mert még mindig szerelmes vagyok belé de még akkor is tudtam hogy túl fiatalok vagyunk egy kapcsolathoz. 15 évesen megtudtam hogy ő is szerelmes belém akkor már 4 éve szerelmes voltam belé és amikor ez megtudtam akkor úgy éreztem hogy nem csak szerelmes vagyok belé hanem teljes szívemből szeretem. Elkezdtünk beszélgetni rengeteg időt töltöttünk együtt és 16 évesen amikor ő 13 volt akkor kérdeztem meg hogy lesz-e a barátnőm és ő IGENnel válaszolt. Ott megcsókoltam és szartam rá hogy csak 13 éves és hogy más mit gondol/mit fog gondolni rólunk. Most 26 éves vagyok ő 23 éves és ő a feleségem.
Szóval azt mondom hogy már mind ketten elég idősek vagytok ahhoz hogy eltudjátok dönteni mit akartok és nem kell foglalkozni senki mással. Miért szólna más bele a magánéletetekbe? Max a szüleitek, de velük meg megkell hogy tudjátok beszélni. Mindenesetre egy próbát megér. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!