Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » 1,5hónap múlva leszünk 17F és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1,5hónap múlva leszünk 17F és 14L. Szeretjük egymást és szeretnénk járni. Szerintetek túls@gosan elfogadhatatlan lenne?

Figyelt kérdés

2016. júl. 8. 14:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
De,ha ennyire biztos vagy a dologban,akkor miért érdekel idegenek véleménye? Miért tetted fel a kérdést? Ha szereted,akkor járj vele,aztán meglátjátok mi lesz.
2016. júl. 12. 17:00
 12/17 A kérdező kommentje:
Kor miatt,hogy mások mit szolnak.
2016. júl. 12. 18:08
 13/17 anonim ***** válasza:
A kor.. Na igen :D Jelenleg nekem is ez a bajom,hogy nagy a korkulonbseg koztunk. De mar ugy vagyok vele,hogy lesz@rom :) Ha boldog vagy,akkor ne erdekeljen,hogy XY mit gondol. A te eleted :) lehet,hogy tenyleg fiatal a lany, de mi nem ismerjuk ot. Ha te ugy gondolod,hogy menni fog koztetek minden es tudsz ra varni meg mondjuk 2 evet,akkor nincs kerdes :)
2016. júl. 13. 09:41
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi
2016. júl. 13. 09:48
 15/17 anonim válasza:

Hát igen az a 3 év ilyenkor még nagyon meglátszik, de amikor 27 leszel ő meg 24 akkor fel se fog tűnni. Én 11 évesen szerettem bele egy 8 éves lányba de tudtam hogy még túl fiatalok vagyunk meg lehet hogy nem is érzek semmit csak valami hirtelen fellángolás volt(egész általánosban és gimiben is kitűnő/jeles voltam,

fiatalon mindig máshogy gondolkoztam meg máshogy láttam mindent mint a korombeliek), de 2 év elteltével rájöttem hogy ez nem csak egy fellángolás volt mert még mindig szerelmes vagyok belé de még akkor is tudtam hogy túl fiatalok vagyunk egy kapcsolathoz. 15 évesen megtudtam hogy ő is szerelmes belém akkor már 4 éve szerelmes voltam belé és amikor ez megtudtam akkor úgy éreztem hogy nem csak szerelmes vagyok belé hanem teljes szívemből szeretem. Elkezdtünk beszélgetni rengeteg időt töltöttünk együtt és 16 évesen amikor ő 13 volt akkor kérdeztem meg hogy lesz-e a barátnőm és ő IGENnel válaszolt. Ott megcsókoltam és szartam rá hogy csak 13 éves és hogy más mit gondol/mit fog gondolni rólunk. Most 26 éves vagyok ő 23 éves és ő a feleségem.

Szóval azt mondom hogy már mind ketten elég idősek vagytok ahhoz hogy eltudjátok dönteni mit akartok és nem kell foglalkozni senki mással. Miért szólna más bele a magánéletetekbe? Max a szüleitek, de velük meg megkell hogy tudjátok beszélni. Mindenesetre egy próbát megér. ;)

2016. júl. 23. 02:28
 16/17 A kérdező kommentje:
Ó az igen,jó lenne :D
2016. júl. 23. 07:54
 17/17 anonim válasza:
Hát én a saját példámból tudok ehhez hozzáfűzni egy gondolatot. 14 éves lány vagyok, én is kicsit éretteb lelkileg és felfogásilag, mint sokan ennyi idősen. Nekem még nem volt kapcsolatom, de egy nemsokára 19 éves fiúba vagyok nagyon szerelmes, és ő nem tudom pontosan mit érez, de sokat foglalkozik velem, sokat beszélgetünk...stb. Ebből csak azt akarom kihozni, hogy szerintem ha mind a ketten szeretitek egymást, vágjatok bele, a lényeg, hogy csak ésszel! 😘😉
2016. júl. 23. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!