Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki akarna járni egy ilyen lánnyal?
Figyelt kérdés
A barátnőm nagyon rossznak gondolja magát, és szeretném Megvigasztalni azzal, hogy most megkérdezem tőletek.
141 cm, vékony, 32 kg, hosszú szőke hajú picit szeplős, kék szemű lány, aki kedves, jószívű, halk, picit félős, visszahúzódó, és 6 éve jár zongorázni, már sok versenyt is nyert matekból (kerületi versenyt) és a 18. Kerületben lakik. Kinek szimpatikus, és van-e valaki, aki járna is velel?
2016. máj. 5. 16:08
1/8 anonim válasza:
32kg? A 9 éves húgom annyi 😱 mondjuk a 141cm nagyon pici. A többivel nincs baj. Mennyi idős?
2/8 A kérdező kommentje:
Bocs...11/L
2016. máj. 5. 16:19
3/8 anonim válasza:
Kedves, félénk, visszahúzódó, ez nekem nagyon szimpatikus :)
4/8 anonim válasza:
11 évesen hova akarsz még neki pasit? Ne legyél kerítő nő,bőven rá ér meg a pasizással.
5/8 anonim válasza:
Jaj, hát akkor még fog nőni. Ebben a korban ne kezdjen még el elkeseredni, majd 14-15 évesen kezdődnek az igazi szerelmek. Aranyosnak tűnik a leírás alapján, hidd el 3-4 év múlva ilyen kérdést nem kell kiírnod, mert tuti lesz barátja. :)
6/8 anonim válasza:
Hehe :D, szerintem cuki, de még túl fiatal hozzám a húgomat látnám benne :D, de a kék szem és a szeplők hatalmas gyengém és hogy szereti a matekot az csak + pont, mert én is szeretem és értem :D, csak hát a kor.. Ki tudja, majd ha idősebb lesz talán belém botlik egyszer :D szóval ne parázon rá, mert biztos klasz lány..
17F
7/8 anonim válasza:
:D aranyos, de mit lehet kezdeni egy 11éves lánnyal? Max nézni a disney csatornát.
8/8 A kérdező kommentje:
A szerelem nem is arról szól, hogy mit lehet vele csinálni. Hanem hogy jól érzitek e magatokat egymással.
2016. okt. 8. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!