Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Van köztetek olyan, aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Van köztetek olyan, aki még bókolgat a lányoknak, virágot visz nekik, és többször hívja randira? 15/l

Figyelt kérdés
Mostanában szerintem ez nagyon kihalt dolog, és érdekelne, van-e még ilyen fiú..

2016. júl. 5. 12:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg vannak.

De a hatos tökéletesen leírta, a legtöbb helyen ez csak a cukormáz sajnos :/ Nem is az a baj hogy nem hoz virágot, de utólag képes valaki teljesen bunkóba átmenni, rémisztő...

18l

2016. júl. 6. 17:52
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Az van hogy minden lánytól azt hallani kb hogy ilyen "Pasira" vágynak de mikor előttük van a lehetőség akkor szórakoznak vele és lepattintják őket... (tapasztalat) Meg kell hogy értsétek azokat a férfiakat akik ezek után szarnak rátok mert szemétkedtek velük/velünk azt hiszitek hogy mi vasból vagyunk vagy nem tudom, ha ott a lehetőség csak lepattintotok/lepattintjátok őket, ne szórakozzatok mert akkor majd mikor rájöttök hogy hopp ott volt aki boldoggá tehetett volna akkor meg sír a szátok.... nem kéne baszakodni velünk és akkor nem lenne ennyi bunkó :)

Nem akarom magam fényezni de én nem nagyon udvarias vagyok a nőkkel de természetesen akkor ha azt megérdemli, ha te/ti bunkók vagytok ne várjátok hogy én/mi rendesek legyünk.

Ha van valakinek kérdése :D akkor írjon privátot.

20/F

2016. júl. 7. 00:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Jaj, volt egy ilyenhez "szerencsém". Randira rózsát hozott, és sétáltunk. Én teljesen be voltam zsongva, milyen romantikus. Aztán leültünk egy padra, elég nagy szél lett, de szerintem jót beszélgettünk, majd a srác kifakadt, hogy igazán felhívhatnám már magamhoz, mert ő nem így képzelte a randit! Elkönyveltem magamban, hogy egy rózsáért most már bäszni kellett volna.
2016. júl. 28. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!