Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek mennyi találatot ad ki a tinder?
Figyelt kérdés
Próbáltam igényes képeket kirakni, de lehet a külsőmben van a hiba. Általában ritkán dob be csajt, 30 fölött viszont gyakrabban, de az a korosztály meg nekem nem jön be :/ Tudom nem ez a legjobb módja az ismerkedésnek, de kisebb városokban máshogy is nehéz.2016. júl. 2. 00:53
1/4 anonim válasza:
Nem tinderezek, szóval kőkemény 0-át.
2/4 A kérdező kommentje:
És emiatt annyira fontosnak érezted magad, hogy kommentálnod kell? Gratulálok!
2016. júl. 2. 00:56
3/4 anonim válasza:
Csak magamra ismertem..
Amúgy, akkor esetleg állítsd át?? Csak van valami keresési beállítás vagy valami nyavalya -_-
4/4 anonim válasza:
nekem most már semennyit, csak kiírja hogy 18 alatt nem lehet használni...
de amíg jó volt, elég csajt dobált be, és én se nagyvárosban lakom. bár kb fele osztrák volt, mert itt lakok határ mellett, de napi 10-15 csajt biztos bedobált. lett is kb. 2 hónap alatt 120 párom, csak mind ilyen 50+km-en:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!