Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randitémának tőzsde, politika?
Nos,kezdetben csak tégy egy utalást a politikára ,ne add meg rögtön ,mint tárgykört...Izé..Én nem tudok olyan formalitással írni,mint te ._. :O
Szóval amennyiben a lány hajlik a témára ,belemélyülhetsz tudományodba :D . Szerintem nem rossz,bár engem elzavarnak ,ha ilyenekkel hozakodok elő xDD
az a baj,hogy egy átlag 16 éves lányt ezzel untatni fogsz. nem baj,hogy téged ez érdekel,de el kell fogadnod,hogy a korosztályod nagy részét,de még sok felnőttet sem érdekel egyik téma sem. úgyhogy vagy olyan barátnőt keresel akit érdekel ez a dolog,vagy elfogadod és nem erről beszélsz nonstop.szóval nincs vele baj,csak ne erről beszélj végéig.
ha kérdez a hobbijaidról akkor elmondhatod. de ha látod,hogy nem érdekli akkor ne erőltesd. + elég ciki lenne neki is,hogyha annyit se tudna a politikáról,hogy ki van most hatalmon, te meg faggatnád. úgyhogy ne.
később ha már kapcsolatban vagytok akkor jobban mutogathatsz neki tőzsdés dolgokat,lehet fogékony rá és érdeklődő. de ne ezzel nyiss:D
Van egy nagyon cuki baratom,aki imadja a politikat. Altala kepben vagyok,de az elso randin nem errol beszelgetnek legszivesebben. Illetve hatalmas vitakat szulhet a dolog,peldaul en is gyulolok es megvetek egy bizonyos partot. Tuti otthagynam azt a pasit,aki az elso randin elkezd odakat zengeni roluk...
Inkabb keress valami altalanosabb temat. Eletem eddigi egyetlen elso randijanak az lett a vege amugy,hogy a kinos sztorijainkat meseltuk el egymasnak,ugyhogy nem tudok formalis temaotletekkel szolgalni.
én is így vagyok vele mint a kérdező xD. Leginkább a tőzsdével, a politikát már letojom. Egy titkot elárulok: ha sokat nyersz a tőzsdén és segítesz akkor tuti nyerő téma, ha nem akkor... hát.. hm.. inkább viccesen hatna :D
Olyan csajt még nem láttam, aki erre bukik. De szerintem jobb is. :D Lehet ezért nem volt még barátnőm?
Mondjuk az sem mindegy hogy mennyire vagy otthon a tőzsdében így 16 évesen, remélem nem vagy akkora tőzsde őrült mint én, immár tizen valahány éve. Még kimondani is szörnyű :D
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!