Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ilyen hirtelen megkedvelt volna?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen hirtelen megkedvelt volna?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki már egy ideje tetszett a sulimból. Pár napja elkezdtünk beszélgetni és kiderült hogy nagyon sok közös van bennünk. Ő azóta folyton keres, érdeklődik és alig várja hogy találkozhassunk. Nekem ez azért is furcsa mert nem ilyen fiúnak ismertem meg, de persze örülök is neki hogy végül is ilyen.

2016. jún. 28. 10:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok?

És simán megkedvelhetett ennyire.

2016. jún. 28. 10:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Mivel sok közös van bennetek, valószínűleg ezért kedvelt meg olyan "hirtelen". Szerintem ez normális. Nincs ebben semmi furcsa. :D
2016. jún. 28. 11:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Gyorsan meglehet valakit kedvelni.
2016. jún. 28. 15:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Semmi gond,megkedvelhet ilyen gyorsan,ha nem érzed tolakodónak,akkor nincs baj :)
2016. jún. 28. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!