Hirtelen megkedvelt a tanár?
Figyelt kérdés
Most vagyok 9.es első félévben 4es voltam de most második félévben 5re állok.A tanár többször megkérdezi,hogy hogy vagyok meg mindig megdícsér mikor 5 írok de eddig sosem tette.Egyik órán csak tőlem kérdezett olyan 5 igét amit most tanulunk és adott rá 5.Meg ma dolgozat írás közben megkérdezte,hogy hanyasra állok matekból.Mondtam neki hogy most 2esre lettem lezárva és hogy ő azt hitte hogy jó tanuló vagyok meg vádaskodott a tanárnak,hogy hogy lehet ilyen kegyetlen.Amúgy azonos neműek vagyunk.2015. febr. 25. 18:13
1/7 anonim válasza:
minden kétséget kizáróan meg akar fektetni... -,-
2/7 A kérdező kommentje:
ferjes,3gyermekes édesanya 40körüli..
2015. febr. 25. 18:26
3/7 anonim válasza:
Meg, mert készülsz az óráira és lát benned értelmet.
4/7 A kérdező kommentje:
Már megilyedtem az első válaszolótól köszönöm szépen! :)
2015. febr. 25. 19:15
6/7 anonim válasza:
szerintem szívesen lefeküdne veled,ne hagyd magad :)
7/7 A kérdező kommentje:
Okos vagy utolsó de tényleg..Istenem:'''DD
2015. márc. 2. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!